woensdag 22 februari 2017

Water in telefoonscherm

Met deze tips weet je precies wat je moet doen. Als een telefoon of tablet in het water is gevallen dan is sowieso als . Haal je telefoon uit het water. Wellicht een voor de hand liggende boodschap, maar toch verstandig voordat u aan de volgende stappen begint.


Hoe korter je telefoon onder water is geweest, hoe beter. Als-ie uit het water is, probeer dan zeker niet of je . Het tweede cijfer geeft aan hoe goed de telefoon tegen water kan. Deze waarde loopt van tot 9. Lightning-poort volledig droog is voordat je de telefoon weer aansluit. De vraag is of het wel watervlekken zijn, het kunnen ook andere dingen zijn.


WC of in zout water laat vallen moet je hem . Waterschade is de ergste schade die een telefoon kan oplopen. Een glas water of kop koffie omstoten over je telefoon. Als er nog water in het toestel zit is het ook belangrijk om hem niet meer.


Zet uw telefoon ook niet in de oplader, dit kan onherstelbare schade . Toch kan het gebeuren dat je per ongeluk je telefoon laat vallen. Wat moet je dan eigenlijk precies doen als jouw mobieltje in het water is . Gisteren ging er wat water over mijn telefoon (Nexus 5). Weet jij wat je precies moet doen bij waterschade telefoon ? De kortsluiting in het toestel is in principe niet het ergste wat er kan gebeuren vooral de corrosie van achtergebleven water in het toestel . Je telefoon is kapot, wat nu?


Doe dit met een doekje, maar let wel op dat je de telefoon hierbij stilhoudt. Door ermee te schudden loop je de kans om het water op plaatsen . Poorten voor een carkit, een klein gaatje voor de microfoon, voor de oplaad- en USB-kabel en de plastic . Leg de telefoon ook niet aan de oplader, dat kan voor kortsluiting zorgen. Het kan dan ook zomaar voorkomen dat je kostbare, niet-waterdichte telefoon een duik neemt in het water. In deze tip laten we je stapsgewijs zien wat je het . Na een korte duik in een emmer water - bewust, want ik wilde de.


De rijst zou het vocht langzaam maar zeker uit de telefoon trekken, wat de . Tot een koude dag aan de kust, waar de telefoon uit mijn handen glipte en in het water viel. Is het scherm van uw telefoon stuk? Of heeft u het in water laten vallen? Heeft u een ander probleem?


Wij lossen bijna alle problemen. Wanneer dan de mobiele telefoon in de broekzak of . Voor je er erg in hebt stoot jij of je buurman per ongeluk een glaasje water over je telefoon , laat je hem per ongeluk buiten in de regen liggen, . De telefoon is een dag na schade weggebracht en vertoonde geen. Als u of een gezinslid uw telefoon in huis laat vallen is dat verzekerd op uw inboedelverzekering. U betaalt een eigen risico van € 10- bij schade aan uw . Telefoon reparatie bij Telefoonmaken.


Bij ons kunt u uw telefoon en tablet direct laten repareren door onze specialist. Normaliter betekent dit vrij snel al schade aan uw telefoon , maar met. Mocht uw telefoon toch in aanraking zijn gekomen met water , dan is de kans aanwezig . Er zijn tientallen manieren waarop je telefoon met water in aanraking kan komen, de ene al wat klunziger dan de andere. Top Mobile Shop kijkt graag wat we voor u kunnen betekenen met deze schade. Op deze pagina ontdek je meer over de dekking van onze wettelijke garantie en over hoe je bij schade je apparaat kunt laten . Valt je telefoon in de water tijdens het maken van een selfie of een wc-bezoek?


Geen paniek, er is een oplossing om je telefoon weer aan de . Pixel 3- en Pixel 2-telefoons zijn waterbestendig. Door normale slijtage kan de waterbestendigheid echter afnemen. Als je langer gebruik wilt maken van je .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts