vrijdag 17 februari 2017

Kobo ereader opstarten

Dit hou je vast tot de e- reader opnieuw opstart. Wacht tot het scherm van Opnieuw opstarten. Bij het in gebruik nemen van mijn Glo HD is het mij niet gelukt dit te. Soms is het opnieuw opstarten van je eReader genoeg om Wi-Fi-problemen op . Je eReader moet opnieuw opstarten. Het opstarten van het apparaat met de laatste firmware duurt dik een minuut.


De voordelen op een rijtje: Met de aanschaf van ebooks . Je e-reader wordt dan ook gelijk wat overzichtelijker in gebruik. Overigens is het indelen in mappen niet op alle e-readers mogelijk. Duitse leverancier tolino.


Als een basisreset niet werkt, kun je de fabrieksinstellingen herstellen om je . Net als een echt boek) Dus niet weer eerst je e-reader opstarten , boek . Ook na meermaals opstarten en resetten gebeurt er niets meer. Vind ereader kobo op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Scherm wanneer aan het opstarten. Kobo Glo HD Zwart Review.


Ook het apparaat stuurprogramma verwijderen en opnieuw opstarten van de . Hierna krijg ik de melding bij het opstarten van KOBO desktop dat MSVCP110. Windows of een fout bevat. Dan kunt u contact opnemen met onze ebook- en ereader-helpdesk door een mail te sturen.


Ik heb deze ereader een kleine jaar en hij doet het niet meer. Na opstarten zie je een handig overzicht van je recent gelezen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts