dinsdag 28 februari 2017

Samsung s3 laadt niet meer op

Beste even terug naar Samsung laten gaan dan als je nog garantie hebt. Met Samsung Service en Support. Beste forumleden,Sinds vanochtend heb ik een probleem met mijn toestel. Galaxy sLaad niet meer op posts sep.


Mijn samsung galaxy slaad niet meer op! Slaadt niet op als de telefoon uit staat posts aug. Meer resultaten van androidworld. Nu kunnen ze allebei niet meer met de originele laders opgeladen worden. Sinds vandaag laad mijn batterij niet meer op en het ruikt alsof het gedeelte waar de lader inmoet is doorgebrand hoe kan dat.


Sinds weken ongeveer laad mijn Samsung Sniet meer op , ik heb deze telefoon ongeveer maanden, altijd prima gedaan. Batterij laadt niet volledig op S. Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Hij is amper maanden en laad nu ineenkeer niet meer op.


Zijn er dingen die ik uit kan proberen dat rotding aan de praat te krijgen? Laad je telefoon slecht of niet meer op ? De volgende ochtend wilde hij niet meer aan. Na gepruts met andere laders (ik dacht namelijk dat het aan mijn oplader lag) heb ik mijn mobiel . Met een naald heb ik redelijk veel stof uit het micro . Ik heb al oplaadkabels en adapters met . Mijn slaad sinds een week maar amper meer op.


Hij laadde niet meer op met mijn oplader, maar wel met die van mijn vader. Soms laad hij alleen maar op als die aan staat, en soms alleen als die uit staat. Samsung heeft een slechte geschiedenis met betrekking tot . Hierbij wil ik een klacht melden over Samsung : Zoals hierboven vermeld staat laad mijn gssinds een week of niet goed op.


Samsung tablet shetzelfde probleem, laad niet meer op en als hij vol is is . Het is vervelend als je tablet niet meer goed oplaadt of zelfs niet meer wilt opladen. Iedere dag worden we steeds een klein beetje ouder, . Nu een paar weken later begint de ellende weer, telefoon laadt weer niet op. Hoe meer factoren je zelf echter al uit sluit, hoe gerichter Smartcare kan zoeken . Laadt uw telefoon niet meer goed op of moeilijk? Hiervan is de usb-poort defect, waardoor hij niet meer op wil laden.


Dit is technisch een kleine . Nu geeft van de tablets problemen. Opladen gaat zeer moeizaam. De stekker maakt niet goed kontakt met het . Als de batterij van uw iPad niet meer zo lang meegaat als voorheen, als het een. Mijn Samsung galaxy Smini is uitgevallen en laad niet meer op, zag net voor hij uitviel een scherm met taakbeheer zit vol. Als uw laptop accu niet oplaadt is dit heel vervelend voor het gebruik van uw Acer laptop.


U bent dan gebonden aan de netstroom en kunt de laptop niet meer. Werkt uw Samsung batterij niet meer optimaal? Laat uw Samsung Sprofessioneel repareren door Reparo. Heeft u het gevoel dat uw .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts