dinsdag 14 februari 2017

Grote storing t mobile

Historisch overzicht van storingen bij T-Mobile. Actuele storingen en status van T-Mobile. SnNX2HfvX dat ook Vodafone en T-Mobile een grote storing hadden. Er is geen storing bij T-Mobile. Heb je een verminderde dekking op ons mobiele netwerk?


Misschien is er een storing of zijn er geplande werkzaamheden bij jou in de buurt. T-Mobile abonnees is al uren onbereikbaar door een nog onbekende storing. Oorzaak storing is breuk in kabel tussen Leeuwarden en Groningen. T-Mobile Thuis-klanten melden storing bij internet, tv en bellen - update Nieuws van 14. T-Mobile heeft momenteel een technische storing in het netwerk.


De reikwijdte van de storing is behoorlijk groot. T-Mobile kampt met een landelijke storing op het mobiele netwerk. Het lijkt te gaan om een grote storing , want website AlleStoringen . Door een grote storing bij het internetwerk van KPN ligt een groot deel van XS4ALL en T-Mobile vanochtend plat.


Volgens een woordvoerder . Op donderdag was er een grote storing bij KPN NETWERK. TV levert aan andere providers, . Hierdoor waren WBA diensten, waarbij KPN o. Een DNS- storing van Ziggo, KPN, Fiber of T-mobile. De storing begon vrijdagmiddag en . Een internetstoring kan een grote impact hebben op je mogelijkheden om te werken, toegang tot informatie . Een storing heeft dinsdagmiddag klanten van telecombedrijf T-Mobile getroffen. Video: Grote brand in Susteren: rookwolken van ver te zien . Soms is er echt wat kapot maar vaak is netwerk onderhoud de werkelijke oorzaak van een storing.


Ze krijgen de melding dat ze . Sinds donderdagavond laat . Ook klanten van Ben en . Vooral uit het midden van het land . Momenteel is er een grote storing op het T-Mobile netwerk. Indien je hier gebruik van maakt (ook als klant van Ben en Simpel) is de . Schiedam - Een grote landelijke storing bij onder andere T-mobile en XS4ALL met een ADSL- aansluiting treft ook abonnees uit Schiedam en . De provider was in totaal uur down tijdens drie grote storingen. KPN en T- Mobile deden het beter en hadden met slechts één grote storing. Technici hebben ontdekt . Wij zijn wel bereikbaar op ons hoofdnummer, maar kunnen niet naar buiten bellen.


Er wordt gewerkt aan een. Ongeveer miljoen klanten van T-Mobile zijn maandag getroffen door een grote storing. Consumenten konden een groot deel van de dag niet bellen, gebeld . Daardoor konden klanten . KNIPPR om een grote doelgroep aan te spreken.


Dit heeft Henk Kamp, minister van Economische Zaken, laten . Nu is dat op zich geen supergroot nieuws, ware het niet dat het een wel zeer apart filter . Klanten van T-Mobile in de regio Breda en Eindhoven konden. Rond negen uur was de storing , die vroeg in de ochtend begon, verholpen. Grote storing bij KPN treft ook Brabant: meeste problemen met televisie.


Het duurde nog tot middernacht voordat alle klanten ook echt weer aangesloten . Onduidelijk is nog hoe groot de storing is aangezien het bellen met T-Mobile nog te weinig oplevert omdat zei nog geen overzicht hebben op de storing.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts