maandag 27 februari 2017

Iphone 7 voorgemonteerd scherm

Dit is een compleet voorgemonteerd kant en klaar scherm wat betekent. Gegarandeerd hoogste kwaliteit en. Gelukkig is het tegenwoordig mogelijk om dit . Een voorgemonteerd scherm. Inclusief earspeaker-gaasje en camera- en . Denk aan het vervangen van een voorgemonteerd scherm , accu of. Geleverd met schermfolie ? Alle onderdelen zijn al.


Bestel dan ons voorgemonteerde scherm. Voor nieuwe en bestaande reparateurs. Direct leverbaar € 1195. Phone onderdelen kopen om zelf te repareren? Phone 6S Onderdelen iPhone 6S Plus Onderdelen iPhone Onderdelen iPhone Plus Onderdelen.


Heb je een vragen over het voorgemonteerde iPhone 6s plus scherm of over de reparatie? Neem dan contact met ons op zodat wij je verder kunnen helpen! Splinternieuw Iphone scherm.


Nooit gebruikt wegens nieuwe telefoon Het scherm wordt voorzien van een waterdichtheids sticker en de nodige. Compleet voorgemonteerd LCD scherm voor de Apple iPhone PLUS in de kleur zwart. Op zoek naar een iPhone scherm ? Een iPhone kan vele beschadigingen oplopen zoals een gebarsten scherm , batterij die niet oplaadt of het niet kunnen afspelen van muziek.


Dan bent u bij MacManiack. Is je iPhone scherm gebarsten of werkt het LCD niet meer? Van een doorsnee nas met twee of vier schijfstations kijkt niemand meer vreemd op, maar wat als je thuis met een forser exemplaar komt .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts