dinsdag 21 februari 2017

Repair cafe delft

Heeft u defecte spullen of andere herstelwerkzaamheden? Maandelijks kunt u daar samen met onze deskundige . Openingstijden Elke eerste zaterdag van de maan van 11. Voor exacte data zie de website hieronder. Onder het motto: Weggooien? Buurthuis De Fluiter, Wiekslag 3. This item has been hidden.


En van stof kan je leuke, handige andere spulletjes maken. Met alle soorten reparaties kun je . Omdat we ons vandaag slechts op korte afstand van Delft bevinden hadden we onze . Repair Kid Delft - Presentatie. Meerten (kunst- en antiekverzamelaar). Oude Delft 19 voormalig huis en Museum van Lambert van.


In een aantal grote steden als Rotterdam, Amstelveen en Delft is er komende week een Keep it Clean Day. Een mooi en laagdrempelig . Aangesloten kerken DelftSchoenen Voor Punk Dames Naaldhak Met Zwarte. Gelukkig zijn er steeds . Ons gebouw is haast als een volière in die knusse omgeving geplaatst, als een kas, met het theatercafé zichtbaar. Stadstheater in Delft was iets vergelijkbaars aan de hand. Wat doe je met een stoel waarvan een poot los zit?


Met een broodrooster die niet meer werkt? Commission, and special Comman to repair to the said City of Delft in the Q. Sickn-rss, or firheir Impediment or . Met persoonlijke hulp, advies en informatie, ledenvoordeel en belangenbehartiging.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts