donderdag 18 april 2019

Whatsapp melding zonder naam instellen

WhatsApp tip om de inhoud van meldingen te verbergen en de. Instellingen ▸ Meldingen ▸ Schakel de optie . Toon geen naam en inhoud van berichten in pushberichten. Stille meldingen om meldingen te ontvangen zonder gelui trillen of heads-ups.


Tik op de naam van je contactpersoon of groep. Afhankelijk van je meldingsinstellingen zijn er twee manieren om een oproep. Als je van een groep liever geen meldingen ontvangt selecteer je de groep en vervolgens druk je bovenaan op de naam. Whatsapp berichten verbergen bovenin - Android. Meer resultaten van gathering.


Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. U kunt de instellingen voor bepaalde apps of voor uw volledige Android- apparaat wijzigen, afhankelijk van de door u gewenste meldingen. Je ziet dan wel dat je een (of meer) meldingen van een app hebt, maar. Stel zelf in wanneer en hoe u meldingen ontvangt op uw Apple Watch.


Berichtencentrum gestuur zonder dat u een melding krijgt op . Je hoeft meldingen op je scherm wanneer er een bericht binnenkomt niet helemaal uit te zetten . Je stuurt dan één bericht naar meerdere ontvangers zonder daar een groep voor aan te. Open de groepschat en klik bovenin het scherm op de naam van de groep. Open de chat waarvoor je een ander meldingsgeluid wilt instellen. Dat kan zelfs zonder een afzonderlijk programma te downloaden.


Hier kun je instellen of je een melding wilt krijgen. Je kunt ook instellen dat je alleen ziet dat je een . Tap op het groepsgesprek waar je last van hebt, druk op de naam bovenin het. Vervolgens kun je de instellingen aanpassen, zoals het meldingsgeluid. Zonder de bevestiging wordt je registratie niet verwerkt. Is het niet zo dat dit te maken heeft met de prioriteit van de melding ? Spotify kan u op verschillende manieren meldingen sturen.


Als ik een bericht op whatsapp krijg wil ik een meldingsgeluid horen. Door in een conversatie op de naam van iemand te tikken wordt het profiel geopend. Bij meldingen kan je instellen dat er een pop-up weergegeven moet . Mn whatsapp geeft opeens alleen deze melding zonder naam. Heb instellingen niet aangepast.


Kan het nergens aanvinken. Als je wordt gebel trilt je horloge en wordt de naam van de beller weergegeven. Bij instellingen kan ik alleen voorvertoning weer aanvinken, maar dan krijg ik direct weer niet alleen de naam , maar ook het begin van het . De melding geeft alleen de naam van de app die de melding geeft. Stuur een bericht naar meerdere personen zonder groepsapp. Wilt u een gesprek weer uit het archief halen zonder er een bericht in te plaatsen?


Binnenkomende meldingen zijn nog wel te lezen zonder de extra controle, en vanaf. Die geuzenaam draagt hij met trots. Push notificaties op iOS zijn de meldingen die soms plots verschijnen.


Je kan namelijk voor ieder contactpersoon óf een groep een persoonlijke melding instellen. Als je de persoon die je wilt taggen niet kunt vinden, kan je de naam typen. Dit is superhandig als je snel .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts