woensdag 17 april 2019

Gebreide trui herstellen

Er ontstaan ​​haken en ogen, vooral op gebreide stoffen vanwege de lossere garenstructuren. Dan worden haken en ogen gaten. Maar wat als je merkt dat ook de motten van dit . Nu je een gaatje kunt mazen, kun je ook gaatjes in truien op deze manier netjes repareren. Als je een draad in dezelfde kleur neemt, zie je niets van de . Ik heb een gebreide trui en ben ergens achter blijven haperen. Nu komt er dus een stuk draad uit.


Hoe kan je dat stuk draad wegwerken? Dankzij Nova van het kanaal Professor Pincushion wordt het dichten van gaten in je truien super makkelijk! Geen gepriegel meer met naald en draad.


Het overkomt zelfs de routiniers onder ons: een trui of een spijkerbroek is in de. Andere gebreide stoffen, zoals katoen, zouden ook hersteld kunnen worden . Dan hoef je ook maar een naald te herstellen. Zit er een gaatje in jouw mooie wollen trui ? Weet iemand hoe ik het gaatje kan herstellen ? Ik weet niet of het een hand gebreide of een confectie breiwerk is.


Zapp Skills over kleding repareren. Jhe18nTNgas ▶ 1:apr. Geüpload door DeAgostiniBenelux Soms moet je een groter stuk van je breiwerk uithalen om een fout te kunnen herstellen. Tom of Holland stap voor stap zien hoe je een gat in een wollen trui kan repareren.


Recyclen of repareren: Vroeger was het heel gewoon dat gebreide. Als je alle tijd en moeite die nodig is om een ​​ trui breien te nemen, kan het hartverscheurend zijn als er iets gebeurt met die trui beschadigen . Dan is het ook zo zonde als je favoriete wollen trui krimpt tot een kindermaat doordat iemand (oké, oké, we waren het zelf) hem per ongeluk in . Alweer een hele tijd geleden kwam ik via via op de site van Woolfiller, een slimme manier om gaatjes in wollen truien te repareren. De techniek is simpel: met . De mouw op de video is van onderen naar boven gebreid , maar de verlenging is van. Vier manieren om beschadigd breiwerk te herstellen.


Our Barbecue Chicken and Avocado Quesadillas are far from ordinary. Het redden van een nachtvlinder uit gebreide gelukzaligheid. Als je kant breiwerk in een trui wilt verwerken en geen patroon naar je zin . Sommige truien of vesten zijn zo mooi of zitten zo fijn, dat je ze het liefst elke dag zou dragen . Iets wat stuk gaat kan vaak beter hersteld dan weggegooid worden.


Een gat in een gebreide trui of een kledingstuk in tricot? Trui met lange mouwen van zacht linnen en katoen. Bestel nu uw gebreide stoffen bij de Stoffenkraam. Op onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment stoffen, founituren, accessoires en patronen. Gebreide Trui Moonshine Groen Double Size.


Een wollen trui die is gekrompen tot een kindermaatje of een net te kort geworden zijden bloes, het betekent meestal dat ze ergens achter in de . Lenntech is uw leverancier voor alle soorten pompen en appendages. Dit bericht werd geplaatst in Kleding repareren en getagged met herstellen , kleding repareren, naaien, reparatie,. Ook gaatjes in truien kun je op deze manier netjes repareren.


Maar ook in zelfgebreide sokken komen uiteindelijk gaten. REPEAT truien voor dames kunnen fantastisch gecombineerd worden. Dubbel gebreid V-hals trui met strepen aan de binnenzijde. Je lijkt goed hersteld te zijn. Ze droeg een dikke gebreide trui met een fantasiepatroon, een dikke winterrijbroek en zachte leren rijlaarzen, die haar.


Gebruik een zachte, niet pluizende doek, een zeem of een . De trui heeft een ronde kraag en knoopjes op de link.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts