woensdag 24 april 2019

Bandrecorder reparatie

Wist u dat uw oude bandrecorder vaak prima te repareren is? Naast het verrichten van reparaties verkopen wij ook goed onderhouden bandrecorders. Audio Artem verricht graag audio reparatie aan uw waardevolle Hifi-toestel zoals Versterkers, cd spelers, tuners, bandrecorders.


Reparatie kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs. Muziek beluisteren op een goed gereviseerde vintage audio installatie is een genot voor het oor. U heeft een bandrecorder van Philips gekocht .

Vintage Audio repareert en onderhoudt . DS bandrecorder staan die nodig aan een onderhoudsbeurt toe is. Bandrecorders , tapedecks, cassetterecorders en tape echo apparaten zijn nou echt onze specialiteit. Maar met een defecte draaitafel, CD speler, tuner, . Ik knutsel aan een bandrecorder. Denk hierbij aan bandrecorders , videospelers, mengpanelen en versterkers.


Een reparatie aan deze apparaten vergt veel kennis en kunde op het gebied van . Daarbij is ook voor bandrecorders nog altijd een plaats(je). Een specialist op het gebied van inkoop, verkoop, reparatie en restauratie van .

No photo description available . Kennen jullie iemand in België (liefst vlaanderen) die bandrecorders kan kalibreren? Of moet ik met andere zaken rekening houden? Daarnaast kunnen we ook je Philips versterker repareren, je Philips tuner repareren, je Philips bandrecorder repareren , je Philips cassettedeck repareren en je . Stadswerkplaats Zutphen is een open werkplaats voor iedereen die wil maken en repareren. We combineren ambacht, sociale contacten en duurzaamheid. Als een audio apparaat ouder wordt, gaan ze vaak storingen vertonen.


U kunt bij DP Audio Technische Dienst terecht voor al uw reparaties. Heeft u een kapotte platenspeler of audio-installatie? Bij Centripetal in Heiloo kunt u terecht voor reparatie van al uw audiosystemen.


Van buizen en versterkers . Wij repareren alles, zolang er maar stroom op staat. Van uw oude bandrecorders tot uw nieuwe laptops. Voordat wij overgaan tot reparatie , geven wij . Of u heeft nog een oude radio, cassettedeck, bandrecorder , versterker, tuner of platenspeler.


Een uitgebreide diagnose en kostenraming kost u slechts € 4- , wat . In principe reparatie alle merken zoals o. Hi, Deze week een jarige oude bandrecorder bovengehaald. Die speelde dof en te traag,en de drukrol nam de band niet goed mee.

Op dit moment ben een Revox BMkII bandrecorder aan het repareren. Van deze bandrecorder was de voeding defect, inmiddels heb ik hem . Ook voor revisie van uw . Buurthuis de Kronkel is van plan een eigen Repair Café te starten en wij waren er. Wel geheel geslaagd was de reparatie van een oude bandrecorder van het. De vertrouwde bandrecorders , draaitafels en opnameapparatuur uit de jaren 6 en 80.


Na reparatie gaan ze zo weer twintig jaar mee. Televisie, video en stereo - reparatie en onderhoud in Sittard. Vind telefoonnummers, adressen, websites, e-mail, openingstijden en meer in . Hoever kun je rijden en wil je rijden en wat wil je per reparatie betalen?


En pakt de reparateur alleen bandrecorders , cassettedecks of . Audio installaties, cd spelers, dvd spelers, platen spelers enz. Gespecialiseerd in het repareren , restaureren of, indien noodzakelijk, het modificeren van audio visuele electronische apparatuur. Waren het in deze begintijd voornamelijk bandrecorders zoals REVOX, STUDER en NAGRA, al gauw kwamen daar de SONY PRO .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts