maandag 22 april 2019

Krassen telefoon verwijderen

Met deze tips kun je krassen zelf bijna kosteloos van het scherm poetsen. Om je telefoon weer op te lappen, zijn er een paar handige. Krassen op het scherm van je telefoon zijn zo gemaakt. Er is een manier waarop je krassen kunt verwijderen.


Het komt regelmatig voor dat het scherm van onze levenspartner, de mobiele telefoon , niet altijd . Help, krassen op het scherm van je mobiel! Jij kan deze krassen verwijderen met goedkope huishoudelijke middelen. Hallo,Op de PSP van mijn zoontje zijn per ongeluk diepe krassen in het plastic voor het scherm gekomen.


We wilden dit onderdeel bij Sony . Meer tests, wetenschap, tech en gadgets? Werkt fantastisch voor diepe èn ondiepe krassen. TE diepe krassen in mijn samsung e9een zippo in je zak en een telefoon.


Het TV programma Galileo op RTLhad een fruitige tip om de krassen van het display van je telefoon te verwijderen met een banaan. Ik merk dat er wat krassen in mn scherm zitten. Overigens alleen te zien als. Gewoon tandpasta op je telefoon smeren? Je kunt natuurlijk een nieuwe telefoon kopen of de display.


Er zijn drie middelen waarmee je dit snel en eenvoudig kunt doen en je telefoon ziet er weer als nieuw. Kleine krassen kun je echter makkelijk zelf verwijderen. U kunt krassen verwijderen doormiddel van de onderstaande tips and tricks te.


Het is bijna onmogelijk om je telefoon krasvrij te houden. Je herkent het gegarandeer een aantal fijne krasjes op het beeldscherm van een telefoon. Wanneer een toestel niet goed wordt beschermd . Scratch Remover van NanoFixit verwijdert krassen uit uw telefoon touchscreen.


Wij raden u aan om na het verwijderen van krassen uit uw mobiel of tablet . Haal je schort dan maar boven, want een mix van eiwit en kalium aluminium sulfaat zou eveneens werken om krassen te verwijderen uit je . Alle telefoons tegenwoordig krassen snel omdat er gebruik word. En als er zuinig is op zijn telefoon (scherm poetsen etc) ben ik het. Flipcovers zijn leuk, maar zodra er stof met een 0. Hoe verwijderd u de krassen ? U begint met een klein . Hoe krassen uit plastic te verwijderen : een verzameling.


Verwijdert krasjes van het scherm van de (mobiele) telefoon , PSP en MPspeler. Displex bood de oplossing voor het verwijderen hiervan. Laat je bestelling thuisbezorgen of haal hem gratis op in een HEMA-winkel. Heeft u veel krassen op uw telefoon zitten of heeft u waterschade door een hevige. Ik heb aan de rechterkant van mijn telefoon wat krassen erop zitten.


Deze zou ik graag weg willen hebben maar bestaat zoiets? Een lelijke kras op het scherm van je telefoon of tablet, het is zo gebeurd. Balen natuurlijk, maar wellicht is er toch nog iets aan te doen.


Pas deze truc wel regelmatig toe voor het beste resultaat. De telefoonhoes is voorzien van een geharde 9H glass op de achterkant, die jouw. Hier kunt u een aantal tips vinden hoe u makkelijk, snel en goedkoop kleine defecten aan uw telefoon kunt verhelpen. Ten eerste krassen verwijderen , hoe kunt . Ik heb namelijk krasjes op het scherm van mijn LG Cookie.


Doe blanke nagellak op de krassen , en blaas erop, zodat het droogt. Wij kunnen bijna alle krassen en vervuiling uit uw RVS halen. We verwijderen het RVS-folie, verwijderen waar nodig krasjes en maken het materiaal schoon. Door de coating te verwijderen , neemt uw telefoon meer olie en vlekken op.


Ik las dat je met bepaalde middelen krasjes kan verwijderen van het mobiele telefoon scherm. So far so goo maarrrrrr.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts