dinsdag 30 april 2019

Visma raet

Met de unieke combi van HR-software én diensten van onze HR-professionals, helpen we uw organisatie succesvol te . Visma heeft 1procent van de aandelen van Raet overgenomen. Raet is bijvoorbeeld actief in Duitsland en Spanje, maar niet meer in Groot- Brittannië. Raet is een toonaangevende e-HRM-softwareleverancier in Nederland. Met een portfolio van online diensten en software op het gebied van Human Capital . We give you the room and opportunity to develop yourself. And we do this together with more than 1. De Noorse Visma Group, leverancier van onder meer boekhoudsoftware en in ons land actief voor ruim 40.


Volg ons voor het laatste nieuws . De Noorse softwareproducent Visma neemt de Nederlandse software- ontwikkelaar en HR-dienstverlener Raet over. Wat mij direct opviel was de enorme omvang van de . Meer informatie over hoe het is om bij Raet te werken. Bekijk wie u kent bij Raet , benut uw professionele netwerk en zorg dat u wordt. De Nederlandse softwareontwikkelaar en hr-dienstverlener Raet komt in Noorse handen.


Branchegenoot Visma neemt het bedrijf over voor . Vanuit de salarisverwerking werd Raet de grondlegger van HR-cloud software. Het Noorse bedrijf Visma koopt de Nederlandse softwareontwikkelaar en HR- dienstverlener Raet. De transactie is onder voorbehoud van het . HG Capital has announced that Visma and Raet will combine to become a leading provider of HR services in Europe. En weer is een van onze professionals gestart aan een mooie klus.


Raet , een van de oudste IT-bedrijven van Nederlan wordt overgenomen door de Noorse Visma Group. Raet levert voornamelijk software . Raet is marktleider op het gebied van HR-software en HR Outsourcing. Met de cloudoplossing Youforce blijven organisaties in control.


Visma Group and Raet have signed an agreement whereby Visma intends to acquire 1percent of the shares of Raet. Rubriek Organisatieadvies. Naast de ontwikkeling van producten en het bieden van . Norwegian IT services business Visma and Dutch HR software developer Raet , both backed by Hg, are set to merge, according to Unquote . After having previously acquired Raet and PinkWeb, the Norwegian software company Visma Group has added two new ICT companies to its . Wij zijn ons ervan bewust dat je vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om jouw privacy te beschermen. Natuurlijk voorziet ons businessplan in groei, in expansie.


Softwarebedrijf Raet komt zo goed als zeker in Noorse handen. Wij groot in Europa, Raet de grootste in Nederland. En samen met Visma een . Het Nederlandse softwarebedrijf en hr-dienstverlener Raet komt waarschijnlijk in handen van het Noorse softwareconcern Visma. Champion Le Champion Logo.


Visma Raet uit Amersfoort gaat de processen voor personeelszaken (hr) voor de gemeente Eindhoven stroomlijnen. De HR- dienstverlener en . Visma Group en Raet gaan miljoen eindgebruikers bedienen en worden hiermee een van de meest toonaangevende leveranciers van . Bent u op zoek naar bedrijfsinformatie en de kredietwaardigheid van Visma Raet B.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts