dinsdag 18 september 2018

Tranzx accu reviseren

Hier een overzicht van alle mogelijkheden. De kans is groot dat de accu permanent beschadigd is. Hierdoor hebben wij bij fiets-accureparatie ruime ervaring met het reviseren en.


Tranz-X , het gaat om een 36V. Te weinig kilometers op een lading? Wij kunnen deze voor u reviseren. Of heeft deze zijn beste tijd gehad? Bekijk de mogelijkheden.


Heeft uw tranzx 24V 10Ah LiPo niet meer de gewenste actieradius? Laat deze dan vervangen door de fietsaccuspecialist. Maak gebruik van ons gratis . Goedkoop, snel en professioneel. Op deze pagina vindt u ook verdere informatie over het gebruik van uw accu.


Wij verlenen twee jaar garantie op de revisie werkzaamheden. Verbeter uw rijbereik en laat uw E-bike batterij repareren, herstellen, reviseren ,. Accu Cortina Accu Ecomo L 11. Hiervoor worden alleen A-kwaliteit Lithium-Ion cellen gebruikt, zoals Panasonic of . Uw e-bike accu vervangen biedt voordelen ten opzichte van revisie.


Reparatie van een fietsaccu van Batavus, Gazelle, Sparta of andere . Ook op maat accu zijn bij ons te bestellen en te maken. Revisie is dan een mogelijkheid om de accu weer als nieuw en vanouds te laten presteren, zoals u gewend bent. Bij revisie worden de oude cellen verwijderd . Dit is een stuk goedkoper dan een volledige nieuwe accu.


Wat kost het om een accu te reviseren ? Laat de batterij van uw elektrische fiets reviseren , goedkoop en hoger bereik dan. Selecteer het juiste fietsaccu model. Staat uw accu er niet tussen?


Neem dan contact met ons op. Grote kans dat wij alsnog uw accu kunnen reviseren ! Let op dit is dus geen revisie accu en betreft een origineel . Union fietsen van het type: Union Oribi, Union Pride, Union Royal, Union Switch 2. Originele specificaties:. Na het reviseren van de accu een BLvan tranzx 36v 10ah. Heb ik er een 36v 6ah cellen in gedaan maar nu geeft hij aan dat de batterij leeg . Wij bieden u de beste service!


Rijdt u al een tijdje rond met u elektrische fiets en merkt u dat uw fiets niet meer de kracht heeft van vroeger? Als uw fietsaccu het om een of andere reden niet meer doet, dan kunt u deze reviseren met onze fietsaccu reviseren tips. Moet u uw E-bike accu steeds vaker opladen? Let op, dit is iets anders dan een revisie accu.


Hallo ik heb een ebike montego jaar oud met een tranz x accu lipod . Wij reviseren of vernieuwen je huidige batterij zodat je een hoop. Model: JD-PST Techniek: Li-Po Voltage: 36. Capaciteit: Ah Wattuur: 360.


Vermogen 1Ah (416Wh) Prijs revisie : €33. Doorgaans is de elektronica in de accu zelf nog oké, maar zijn de cellen versleten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts