maandag 24 september 2018

Scherm telefoon schoonmaken

Lees deze tips om jouw telefoon brandschoon te houden. En we hebben dé tip voor een blinken krasvrij scherm. Spuit geen speciale spray rechtstreeks op het scherm.


Dit kan de beschermlaag van uw telefoonscherm aantasten. Ben er zeker van dat de spray geschikt is .

Af en toe je telefoon schoonmaken geeft niet alleen een goed gevoel, maar. Veel gebruikers maken hun scherm snel even schoon met een . Dagelijks, wekelijks, maandelijks, of nooit: maak jij wel eens je mobiele telefoon schoon? Volgens microbioloog Rijkelt Reumer en . Op deze pagina leggen we uit hoe je je eigen telefoon kunt schoonmaken. Spring naar Speciale Schoonmaakmiddelen Voor Telefoon en Tablet Schermen.


Zo laat je je telefoon weer gloedjenieuw stralen met de tips van Fixers.

Tijd voor een rigoureuze schoonmaak van je mobieltje dus. Want al die ziektekiemen. Deze doekjes laten geen krasjes achter op het scherm.


Gebruik bij het schoonmaken van het beeldscherm geen agressieve . Waarmee kan ik het beste mn scherm van de sschoonmaken ? Ik heb al op dit forum gekeken. En daar stond iets met theedoek, t-shirt enz. De achterkant en zijkanten van je Pixel- telefoon schoonmaken. Veeg de Pixel- telefoon schoon als dat nodig is.


Ze beschadigen het gevoelige oppervlak van je scherm. Reinig het scherm bij voorkeur droog, tenzij het echt smerig is. Dit is bijvoorbeeld het geval als je telefoon gaat tijdens de zorg op be een. Zorg ook dat je zicht houdt op het scherm.


Het is allereerst belangrijk dat je de telefoon uitschakelt. Zo staat er geen stroom op. Gebruik voor het schoonmaken van het scherm geen toiletpapier.

Beeldscherm mobiel schoonmaken. Tegenwoordig bezitten veel mensen een mobiele telefoon. Wellicht bekijkt u deze pagina zelfs op uw mobiel. Heb jij ook altijd last van vette vingers op uw scherm en telefoon ? In dit blogbericht vertellen we hoe jij je tablet of telefoon snel en effectief kunt . In deze gids vind je allemaal praktische tips om je telefoon weer.


Ga verder met de behuizing, en laat het scherm nog even voor wat het is. De beste tips om de telefoon schoon te maken zonder deze te. In principe heeft de consument helemaal geen water nodig om het scherm te reinigen. Schoonmaken van een scherm van de aanraking op nieuwe mobiele telefoon met microvezel doek — Video van sandy-che. Hoofdtelefoon Organisator Multifunctionele Magic Spons Gum Telefoon Scherm Vegen Schoonmaken Bal Cord Organizer Brillen SLR Lens Doekjes.


Hygiëne en schoonmaken iets over jezelf . Je telefoon alleen schoonmaken wanneer-ie er vies uitziet, is echt niet. De meerderheid (procent) neemt dan meestal alleen het scherm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts