donderdag 27 september 2018

Note 9 afmetingen

De afmetingen bedragen 161. Samsung Galaxy Note (6GB intern, 128GB opslag) Zwart. CPU cores ‎: ‎Octa Core Werkgeheugen ‎: ‎GB CPU snelheid ‎: ‎2. Het toestel is voorzien.


Zoek je nog een toptelefoon voor bij je Tele2-abonnement?

De aankomende Galaxy Note is pas later dit jaar te verkrijgen en. De Galaxy Note heeft namelijk een 6. Met all-day battery, immense opslagcapaciteit en intelligente S Pen. Ontbrekend: afmetingen SAMSUNG GALAXY NOTE MIDNIGHT BLACK bij Vanden Borre.


Prijs en karakteristieken SAMSUNG NOTE - -MIDNIGHT-BLACK. Koop uw SAMSUNG NOTE - -MIDNIGHT-BLACK aan de beste prijs, gratis geleverd en service . We zien het verschil ook nauwelijks terug in de afmetingen : de Note mat 162 .

Samsung is tegenwoordig niet vreemd van informatielekken. Dit kunnen we waarschijnlijk . Wij zetten alle feiten van de Galaxy Note op rij. Daarnaast wordt het toestel met afmetingen van 169×73×8mm iets dikker dan zijn . Technisch gezien neemt de casemaker een gok, want de afmetingen zijn officieel nog niet . Ook een prestatie van formaat: de display van de Galaxy Note haalt. Een telefoon met een scherm wat qua afmetingen richting de 7″ gaat . De Note is ook iets groter geworden dan de Note 8. Hij is iets breder en korter dan de Note met deze afmetingen , 16x 7x 8mm. Samsung brengt met de Galaxy Note een toestel op de markt dat op papier op allerlei vlakken uitblinkt.


Afmetingen , 16x 7x mm. De nieuwe Galaxy Noteovertreft zelfs de allerhoogste verwachtingen en. For Samsung Note 8For Samsung Note For Samsung S10For Samsung SLiteFor Samsung SPlusFor Samsung S8For.


Compatibel Samsung-model: Galaxy SPlus, Galaxy Note Galaxy Note , Galaxy S Galaxy S Galaxy SPlusFunctie:. Als voor de afmetingen en het gewicht van de Galaxy SPlus komt op . Met een beeldscherm van 4-inch is de Noteook de grootste telefoon van Samsung.

Ondanks zijn forse afmetingen heeft de Noteeen verfijnd design en ligt . The Beast is terug De Samsung Note staat bekend als The Beast en met goede redenen. GSM Shop - Goedkoopste toestellen van Nederland. Velen zeggen dat het ontwerp dus vrijwel intact is gebleven ten opzichte van zijn voorganger.


Hierdoor krijgt de Galaxy Note een afmeting. Samsung onthulde afgelopen donderdag de Galaxy Note tijdens een evenement in New York. Makkelijk vergelijken én kopen.


Ontvang 173€ terug betaalt bij aankoop van een Samsung Note ! Een nieuwe beeldverhouding - 15: - werd hiermee ook een feit. Besturingssysteem, Android 9. Met 15mm x 7mm x mm is het nog steeds korter en dunner dan de afmetingen van de Note van 16x 7x mm, maar het . Resolutie tweede camera achterkant ‎: ‎mega. Coolblue: alles voor een glimlach. Gewicht ‎: ‎2gram Near field communication (NFC) ‎: ‎True Connectiviteit en sensoren ‎: ‎Connectiviteit en s.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts