woensdag 26 september 2018

Grote scheur in tent repareren

Voor een dergelijke tentreparatie hebben wij meerdere remedies. De eerste is voor grote scheuren of gaten in het tentdoek. Met het oersterke en zeer duurzame . Hoe repareer je zelf een scheur in je zeil?


In de katoenen kampeertent is door storm de stok dwars door de nok geschoten. De Zeilerij heeft deze grote scheur weer keurig .

Als er een scheurtje in het tentdoek zit, is dit vaak te verhelpen mat een reparatie setje. Voor een katoenen doek heeft u een andere reparatie doek nodig dan . Zelf gaten of scheuren herstellen in uw partytent met Tear Aid. Daarenboven kan het een grote spanning aan zonder los te laten of te scheuren.


Pees wordt gebruikt om luifel en voortent aan elkaar te koppelen. Stel dat je tent kapot is door een scheur in het tentdoek. Maar je kan het ook repareren met Tear Aid of lijmen met Seam Grip.


Bij de gemiddelde kampeerzaak heb je setjes met opstrijkbaar reparatiedoek.

Niet zo heel groot , ongeveer cm. Kun je dit makkelijk zelf repareren ? Hoe kun je dat het beste doen? We hebben een ten cate voortent.


Zit er een grote scheur of gat je in tent ? Nee, geen ducttape, dat mag alleen in geval van nood. Schakel voor een grote tentreparatie een professional. Tear aid A gebruikt voor het repareren van een scheur in het tentdoek van de vouwwagen. Gemakkelijk aan te brengen en voor als nog werkt het prima.


Af en toe gebeurt het – de kat krabt aan de tent. Of een hongerige marmot? Echt – ik heb het al meegemaakt. Tear-Aid is een uniek transparant reparatiemiddel waarmee u scheuren en.


Tear-Aid repareert onder andere: tentdoek , rubber (opblaas-) boten, zonne- en . Behalve een reparatie van tenten is het ook mogelijk dat wij uw tent een. Scheur in tentdoek repareren ? Kleine scheuren en gaten in tentdoek zijn prima zelf te repareren.

Tear Aid – Zo repareert u uw UPPE tent op de meest professionele manier! Er gaat altijd wel iets. Of u nu alleen een nieuwe rits in uw tent wilt laten zetten of een groot zeil wilt laten herstellen, het maakt . Ook kunnen we grote stukken canvas op maat maken voor bijvoorbeeld . Wij laten ú niet stikken!


Een multifunctioneel en transparant reparatiemiddel. Tear-Aid B repareert permanent gaten en scheuren in PVC en vinyl. Helaas bleek er opeens een scheurtje in het tentdoek te zitten.


Niet heel groot dus, maar met twee kleine . Ik heb bij een buitensportzaak . Weet u precies welke producten op het gebied van tentreparatie u aan wilt schaffen en koopt u liever online? Een groot aantal artikelen uit ons aanbod in de. Transparant reparatietape om gaten en scheuren te dichten.


Tear-Aid A kan op een groot aantal verschillende ondergronden gebruikt worden. Het reparatietape is bijvoorbeeld ideaal voor tentdoek , partytentdoek , polyester (grond)zeilen, . Voor het herstellen van een scheur of het repareren van een paar tentringen hebben wij complete sets voor beschikbaar. De PVC reparatieset is voornamelijk.


Wie weet een manier om op een simpele . Opstrijkbaar reparatiedoek dat geschikt is om scheuren en gaten te herstellen in katoenen tenten. Ook geschikt voor andere katoenen artikelen zoals .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts