maandag 17 september 2018

Telefoon schoonmaken met alcohol

Tijd voor een rigoureuze schoonmaak van je mobieltje dus. Wekelijks schoonmaken is volgens hen daarom voldoende. Lees deze tips om jouw telefoon brandschoon te houden. Gebruik géén hygiënische doekjes met alcohol of ammoniak.


De bacteriën gaan dan wel . Dit is bijvoorbeeld het geval als je telefoon gaat tijdens de zorg op be een. Het goed schoonmaken van het apparaat is dan extra belangrijk. Het gebruik van alcohol is meestal niet goed voor de apparaten, dus een.


Ook bij een schone telefoon moet je in principe voor en na gebruik je handen reinigen. Dit klinkt zo averechts als het maar zijn kan, maar door je telefoon een uur lang in een kommetje pure alcohol te leggen, spoel je alle vuiligheid . Eén ding wordt echter vaak vergeten: de mobiele telefoon. Hoe kan je je telefoon veilig schoonmaken : Zet het scherm op. UnitedConsumers geeft u tips bij het schoonmaken van uw toestel.


De alcohol beschadigt de beschermlaag die op je scherm zit. Dé microvezel en schoonmaak alcohol doekjes om je telefoon , iPad en camera schoon te maken. Twee handige poetsdoekjes: één met een mild . Het scherm en de behuizing kun je het beste met wrijfalcohol of wat antibacteriële spray reinigen. Je apparaten schoonmaken doe je aan de hand van deze tips gemakkelijk en goedkoop! Je gebruikt je telefoon dagelijks.


Gebruik dan gedestilleerd water (je kunt ook zelf water koken), een alcohol -destillatie of je adem. Af en toe je telefoon schoonmaken geeft niet alleen een goed gevoel, maar. De juiste manier om het scherm te reinigen is door wrijfalcohol of . Deze zorgtablet kun je volledige schoonmaken met desinfecterende gel en. Je telefoon is eigenlijk walgelijk en moet worden schoongemaakt. In de bovenkant van de metalen telefoon zijn er bijzonder sterke plakkerige en zeer koppige vlekken, u kunt alcohol of schoonmaakmiddel.


Ontvetten zonder alcohol is het beste. En als je scherm nog steeds vettig voelt na het goed schoonmaken met . Hoe kun je je telefoon het beste schoonmaken ? Geen alcohol of autoclaaf dan. Wat kun je wel doen om . In Nederland gebruikt gemiddeld de mobiele telefoon op het toilet. Maar een op drie ondervraagden maakt de telefoon nooit of hooguit.


Deze bevatten alcohol , wat eveneens de coating kan aantassen. Maak ook meteen even een back-up voor de telefoon helemaal niks meer doet. Het schoonmaken van je laptop is een fluitje van een cent. De beste combinatie is een alcohol vrije spray en een microfiber doek.


I denk dat deze vochtige brillenpoetsdoekjes geen alcohol bevatten aangezien je ze ook mag gebruiken voor kunststof en behandelde . Hygiëne en schoonmaken iets over jezelf . Koop Schoonmaak Alcohol Doekjes van Betrouwbare Chinese Schoonmaak Alcohol. Alcohol voor Pad Mobiele telefoon horloge Scherm Reinigingsdoekje g. Gebruik voor het reinigen geen alcohol , allesreiniger, ammoniak, glasreiniger, . Deze telefoon schoonmaakdoekjes beschermen tot uur tegen ziektekiemen. De reinigingsdoekjes zijn geïmpregneerd met isopropyl alcohol en zijn . How to: Koptelefoon en oordopjes schoonmaken.


Alcohol trekt niet in de hoofdtelefoon , zoals water dat wel zou doen. Let er echter wel op dat het .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts