dinsdag 18 september 2018

Bedrijfsleider synoniem

Talen leren of vertalen. Kies de taal van waaruit u wilt vertalen (bijvoorbeeld Engels, Duits of Frans). Bij het artikel staat linksonder in welke andere talen dit artikel al. Het woordenboek wordt beheerd door het Vlaams GebarentaalCentrum vzw en wordt . Alle Vlaamse woorden met die beginletter verschijnen vervolgens mét hun vertaling in beeld.


Zo kunt u eenvoudig op de . Ben je scholier of zit je in het buitenland? Dan komt een vertaal -app vast van pas. In dit artikel bespreken we de vijf beste vertaal apps voor Android en iOS.


Project vertalen SNOMED. Nederlands-Engels Kramers vertaalwoordenboek (paperback). Het is een soort elektronisch woordenboek.


Omdat SNOMED oorspronkelijk in het . In de klinische en theoretische geneeskunde is Engels wereldwijd de . We weten dat het kiezen van de juiste vertaling lastig kan zijn. Daarom bieden onze woordenboeken ook synoniemen, voorbeelden en contextzinnen om te zien . Vertaal woorden, uitdrukkingen en hele zinnen. Grammatica toepassingen.


Engels woordenboek en zoek wereldwijd door een miljard vertalingen. Engels noemen of hoe grote advocatenkantoren juridische vaktermen vertalen. Bron: woordenboek - vertaalwoordenboek. Oersethelp helpt u snel en gratis een tekst te vertalen in of uit het Fries. Op deze pagina kun je de online vertaalmachine (handig voor stukken tekst) voor je huiswerk gebruiken.


Waarom zou je een vertaling opzoeken in een woordenboek ? Vertalend woordenboek met als voordeel op sommige andere, is dat je verschillende woorden tegelijk kan laten vertalen. Geef links onder elkaar alle woorden . Nadat u een taal heeft gedownloa kunt u deze mogelijk vertalen door de cameralens van uw apparaat op tekst in die taal te richten. Bekijk welke talen werken . Gesproken tekst vertalen. Open de Translate-app Translate-app.


Tik bovenaan het scherm op de taalknoppen om de talen te selecteren waartussen u wilt . Alexandria is een gratis online vertaalwoordenboek van en naar talen samengesteld door de Franse firma Memodata. Beschikbare talen zijn Arabisch,. Possible languages include English, Dutch, German, . Snel een woordje vertalen ? Onze gratis online vertaler helpt u uit de nood. Voor grotere vertalingen staan onze experts klaar.


Vraag uw gratis offerte! Chronologisch woordenboek. Zoek snel naar vertalingen of vertaal online zelf een woord of een tekst. Ik kom af en toe recepten tegen die ik erg graag zou willen maken maar die op een Amerikaanse of Engelse site staan. Voor de vertalers is er dit vertaalwoordenboek met de vertaling van vaak voorkomende termen.


Als we de overeengekomen namen consistent gebruiken, komt . Met dit stappenplan gaat dat een stuk . Tweetalige woordenboeken met vertalingen en voorbeelden van en naar het ( Nieuw-)Grieks en Portugees. Meertalig vertalend woordenboek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts