vrijdag 27 oktober 2017

Schermgrootte iphone 6s

Werkgeheugen ‎: ‎GB CPU snelheid ‎: ‎1. Een grotere telefoon betekent gelukkig ook een groter scherm. Hoe hoger de resolutie, hoe scherper het beeld. Serie besturingsysteem, iOS 12. Qua specificaties zijn beide toestellen gelijk voor het scherm , . Tot we beginnen over de bediening van de telefoon.


Deze telefoons beschikken over een groot scherm waarmee je meer overzicht hebt. Schermgrootte (inch): 4. Getest besturingssysteeiOS 10. Laatst beschikbare update: iOS 12. BesturingssysteeiOS 10.


Geheugencapaciteit: GB – GB Megapixels camera: mega pixels. Ook is er een breed kleurengamma toegevoegd . Deze problemen zijn onder andere: een . Zitten een paar mini krasjes op het scherm , zie je niks van. Het stijlvolle design huisvest een oplag van 64GB. De zelfklevende schermbeveiliger kan gemakkelijk worden gemonteerd en kan zonder resten . Dankzij het 3D touch scherm bereik je met één enkele tik op het scherm. Interne opslagcapaciteit, GB.


Catalogusnummer, UCPAP004. Duurzame bescherming van het scherm , Ja. Touch Compatibility, Ja . Pixeldichthei 3ppi. Je wilt een toestel met de laatste functies en oogverblindend scherm. Apple kenmerkende beeldschermresolutie van 6x 1. Ik merk zelfs dat ik minder vaak naar . En dat beide een groter scherm hebben dan de . Live Photos van het scherm.


De iPad Pro is een iPad met schermgrootte. Echter, de techniek die in het scherm verwerkt zit is flink verbeterd . Gewicht ‎: ‎192g Camera ‎: ‎megapixel Aansluitingen ‎: ‎Lightning poort, 3. Volgens Wall Street Journal zal de schermgrootte van de nieuwe . Dit moet er voor zorgen dat het scherm nog minder snel zal beschadigen dan . Apples iOS besturingssysteem staat garant voor zeer veel beschikbare apps en een hoge mate van . Bekijk alle aanbiedingen per. Het scherm , en zo dus gelijk de gehele telefoon zal te krijgen zijn in formaten en dit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts