maandag 23 oktober 2017

Iphone scherm goedkoop repareren

Of is het geluid tijdens het luisteren van je muziek zachtjes? Laat dan uw oorspeaker. Denk hierbij aan de behuizing, de camera of een van de speakers. Snelle en goedkope scherm reparatie is mogelijk!


Batterij vervangen € 15.

Laad ingang vervangen € 19. Touchscreen vervangen (origineel) €85. ZONDER AFSPRAAK DIRECT KLAAR.


Wanneer u niet kunt verstaan wat de ander in het telefoongesprek zegt, of als het lijkt alsof het geluid erg ver en hol klinkt, dan moet de oorluidspreker worden . Gelukkig is het repareren van de speaker een relatief simpele handeling. Daar kun je je toestel namelijk laten vervangen voor een inruilprijs van maximaal . Slecht geluid of krakend geluid? Wij kunnen uw speaker snel voor u vervangen !

Luidspreker aan oor vervangen , 20m, €5 Herstelling aanvragen. Stap 4: Trek de zuignap voorzichtig omhoog. Zoals je zult zien gaat het scherm onderin een klein stukje omhoog.


Druk tussen het scherm en de achterkant een . En wilt u uw telefoon of tablet niet weken kwijt zijn of onderzoekskosten betalen zonder dat er maar iets gerepareerd is aan uw . X Dockconnector reinigen (oplaadproblemen), Op aanvraag. De luidspreker is defect! Het vervangen van de luidspreker doen wij dagelijks. Altijd zoals afgesproken . Laadconnector vervangen , € 29.


Homeknop vervangen , € 29. Oorspeaker vervangen , € 25. Speaker muziek vervangen. Voeg toe aan winkelwagen. Ook is het mogelijk dat het geluid kraakt.


Beeldscherm Unit Full OEM (origineel) vervangen , € 52=.

Wij vervangen uw defecte niet . Koptelefoon aansluiting kabel Vervangen , €55. Oplaadconnector USB Aansluiting Vervangen , €55. Microfoon Vervangen , €55.


Een batterij of het scherm vervangen is bij ons binnen korte tijd gedaan. De speakers kunnen kapot gaan door vallen of stoten. De enige oplossing is dan een waar de speaker wordt vervangen. APPLE IPHONE HERSTELLINGEN.


Kunt u geen muziek meer luisteren of klinkt de ringtone erg slecht? Dan moet u de ringtone speaker (buzzer) vervangen met een origineel onderdeel. Camera achterkant vervangen , € 35. Beltoon speaker vervangen.


Uw oorspeaker dient vervangen te worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts