dinsdag 24 oktober 2017

Klepje simkaart iphone openen

Zoek uw model hieronder om de simkaarthouder te vinden. Als u de simkaarthouder wilt openen , steekt u een paperclip of een . Net een nieuwe iPhone uit de verpakking gehaal maar geen idee hoe de iPhone simkaart plaatsen gaat? In deze tip laten we je precies zien hoe dat moet,. Doet u uw iPhone weg of bent u overgestapt op een andere provider?


Ik krijg mijn simtray niet meer open met het pinnetje ( sim -verwijdertool). Ik heb al een tijdje lopen kloten en wikken, maar hij is duidelijk kapot. Heb een nieuwe iphone ontvange van gsm. Zelfs nie met bruut geweld.


Harder trekken, met het risico de simkaart en/of iPhone te beschadigen. Of telefoon open schroeven. Deze SIM Eject pin voor iPhone en iPad is een exacte replica van het pinnetje dat.


Uit mijn ervaring men kan met deze simkaart pin/sleutel moeilijk. Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. How to guide: http://www. This is the easiest way to open the iPhone SIM tray.


Phone accessories here: US - http://amzn. Dual SIM adapter voor iPhone X - Zwart achterklepje (siliconen) voor de Iphone X - Simtray - Pin om de simtray te openen. Ontbrekend: klepje Iphone-8-dual-sim-adapter-standby - Dual-Sim. SAMSUNG Galaxy S- 1GB Dual- sim Zwart (17).


Maak kennis met de Apple iPhone 8: een fris design, innovatief met krachtige prestaties. Ik heb een Huawei Ascend P waarin de simkaart en sd-kaart in een laatje aan. Je moet ze eruit halen door met een paperclip oid erin te prikken, en dan klikt dat laatje open en kun je het eruit trekken.


Nu zit de simkaart hartstikke vast en wilt er dus niet meer uit. Als je van provider of van abonnement wisselt, zul je ook je simkaart.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts