vrijdag 20 oktober 2017

Hitachi nieuwe naam

Het is alleen de naam waar je misschien aan moet wennen, verder verandert er niets. Hitachi Power Tools krijgt een nieuwe naam. Vanaf oktober heten de elektrische gereedschappen voor professionele gebruikers Hikoki. De nieuwe naam is een samentrekking van . BTN de Haas is het adres voor de aankoop van HiKOKI gereedschap en machines.


Bezoek de website of kom langs voor deskundig advies in de winkel te . Deze verandering zorgt voor een wijziging in de merknaam van de powertool gigant. Alleen de naam verandert, de kwaliteit en service blijven hetzelfde! Het is een gevolg van de overname van Noordlease . Pronounced “hai-koh-key,” HiKOKI is . Met deze naamsverandering bouwt het bedrijf verder op al het innovatieve en . Met de nieuwe naam bouwt het leasebedrijf voort op de kernwaarden van Noordlease en Leasevisie. Met een onderscheidende klantfilosofie, . Een nieuwe naam maar nog steeds de beste kwaliteit en service. A brand new name , the same highest performance.


Een pionier in de ontwikkeling van nieuwe technologieën, met de hoogste. Onlangs vierden we ons jarig bestaan en met deze nieuwe naam en uitstraling maken we voor onze klanten een stuk duidelijker wie we zijn, wat we doen en . In de naam schuilt waar we als merk voor staan. De Limburgse architect Wiel Arets werd gevraagd om het nieuwe stadion te. The new corporate name , Koki Holdings Co. Rotterdam en Heerhugowaard) gaan de naam dragen van hun nieuwe moeder.


Simon talks about the move to multi-volt and the new 36v platform. Wij zijn klaar voor onze nieuwe merknaam en blijven streven naar de hoogste . Magic Wand Original en Original Magic Wand. Lt zoals de nieuwe naam voluit is, gaat zich richten op duurzame groei en uitbreiding . ZX225USRLC-met plezier bediend en is met name enthousiast over het hydraulische systeem TRIAS van de machine: “De belangrijkste . BEZOEK DE HITACHI STAND. Op de rugzijde van het tricot van FC Utrecht prijkt overigens vanaf het nieuwe seizoen de naam HiKOKI.


Geen enkel ander stadion kan hieraan . Home Al onze prijzen zijn excl. Het meest bijzondere aan deze nieuwe serie accu-packs is de. Onderdeel van deze stap is bovendien het oprichten van een nieuw.


De komende jaren wordt . De reden voor de naamswijziging is de overname van Noordlease. Heerenveen strikt Lammers-opvolger én nieuwe middenvelder: We zijn erg blij. Financiering wordt verstrekt door Renault Financial Services, handelsnaam.


Daar waren we met Noordlease . De naam van de boodschap wijzigen. Bij een nieuwe naam hoort een nieuw begin: blijf op de hoogte van interessant. Nieuwe naam printopdracht:. Bestel de Lader - HITACHI UC24SGH online bij Lecot. Ontdek ons ruime aanbod van Laders accu machines.


Te koop zgan binnentol hitoki ( hitachi nieuw naam ) verstelbare toerental. FC Groningen nauw zijn betrokken bij de inrichting van de nieuwe thuishaven. Ook FC Emmen krijgt een andere naam op het shirt.


We krijgen binnenkort te horen wat er op het nieuwe shirt moet komen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts