maandag 23 oktober 2017

Bidonhouder zonder schroeven bevestigen

Handig om een bidonhouder mee te nemen op je fiets wanneer je frame geen. Om een bidon - en pomphouder te bevestigen , dienen de schroeven. Boutjes is volgens mij nooit iets over gezegd. Maar als je die klinkmoertjes niet kan vinden kan je hem altijd nog met een popnagel vast . Universele bevestiging voor bidonhouder aan €6.


Een handig accessoire om een bidon - of pomphouder te bevestigen op een frame zonder schroefgaten. BIKIGHT aluminium fiets fiets waterfles houder CNC schroef mount kooi beugel schroef - Goud - Goud. Ga je verder op onze website, dan stem je in met het plaatsen van cookies en . Mijn frame heeft niet van die schroefjes om een bidonhouder op te monteren, hoe kan ik nu. Geen schroefgaatjes , of alleen geen schroefjes? Bevestigingsset voor bidonhouder - haken, schroeven en moeren- set in zakje.


Instructies voor het monteren van de Flow Fitness bidonhouder. Bidonhouder vastzetten zonder schroeven. Gaat u verder op onze website, dan stemt u in met het plaatsen van cookies en . Overzichtelijk assortiment Snel geleverd. Vind accessoires voor jouw bidonhouders voor op de fiets. VIP universele bevestiging voor bidonhouder.


Vergeet de bidonhouder maar, in het geval van Fidlock schroef je een. Rij je zonder bidon , dan is het Fidlock plaatje visueel een stuk minder. Meteen de bevestiging van ons vermoeden dat die verbinding de zwakke plek . Profile Design,Lezyne bidonhouders. Deze bidonhouder kun je gemakkelijk op jouw elektrische fiets monteren. Union bidonhouder WBC-10.


Afstand tussen de bevestigingspunten is tot 6. De set bevat een bidonhouder , schroeven , vleugelmoeren en twee aluminium strips die nergens toe dienen. De set is daarmee compleet waardeloos voor een fiets zonder de juiste. Heeft er iemand goede oplossingen om een bidon te bevestigen. Klever dat jij niet op een normale plaats een bidonhouder kunt schroeven ? Alle fitness bidons en accessoires uit voorraad geleverd zonder verzendkosten.


De houder is gemakkelijk te bevestigen en geschikt voor opzetsturen die tot 1millimeter uit elkaar staan. Voorzien van makkelijke, grote opening en schroefsluiting. De op de zitbuis en schuine buis geplaatste bidonhouders plaatsen we . Deze houder is gemakkelijk op je fiets te bevestigen en geeft je fiets een stoer uiterlijk. Wij leveren GEEN schroeven bij deze bidonhouder. Bidon is gemakkelijk te verwijderen en te plaatsen door de afgeronde randen.


Ontworpen voor: het bevestigen van een bidonhouder op een frame zonder voorziene schroef. Slangenklem met aangelast mdraadein voor het bevestigen van bidons ed. Nog een bidon met groot schroefdeksel voor het meenemen van . Een goede bidonhouder zorgt ervoor dat je bidon altijd blijft zitten, ook in het bos of over de kasseien.


Welke bidonhouder het beste is voor jou hangt af van je . Minoura bidonhouder klem 22. Adequate hydratatie is een must in alle sportactiviteiten. Een aan het frame gemonteerd fles water houder zorgt ervoor dat u op elk gewenst moment zonder. Hier vindt je onze bonte verzameling schroeven , bouten en moeren voor de bidonhouder , stuur- en zadelpen en . Omvat de Schroeven te bevestigen houder aan het frame.


Specificaties: Materiaal: . Veilig bevestigen aan bidonhouder. Dus het oog waar je de bevestigingschroef indraait. Topeak bidonhouder Tri-BackUp Pro I, paralelle zadelbrug bevestiging ,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts