vrijdag 27 oktober 2017

Coolblue eindhoven telefoon

Op kleding, elektrische apparaten, speelgoe meubels, enzovoort. Wat doe je met een apparaat met een haperend mechaniekje? Je verzorgt een warm welkom voor de reparateurs en de bezoekers, je zorgt . We starten nu ook met reparaties aan kleding en textiel. Denk aan eenvoudige naai- en verstelwerkzaamheden. Dus heeft jouw kleding een losse zoom of . In Wijkcentrum De Enk, aan de Enkstraat te . Met een broek waar een scheur in zit?


Met dat mooie maar beschadigde tafeltje van oma. Onze vrijwilligers helpen u graag met uw reparatie. Vrijwilligers gaan daar hun best doen deze spullen gratis te . Sint Marten, De Groene Vos Hommelseweg 4 Arnhem 11. Presikhaaf, Het Trefpunt Vrij . Heeft u kapotte spulletjes die nog prima te repareren zijn?


Je hoeft niets weg te gooien. Repair Cafe Ridderkerk heet u welkom. Het café biedt de mogelijkheid aan de bewoners van Haren om kleine reparaties uit te voeren samen met een vrijwilliger, die ervaring heeft in het. Parochiezaal naast de kerk. Handige vrijwilligers helpen je gratis bij de reparatie.


Samen met de aanwezige . Zo maken je spullen kans op een tweede leven. Goed voor het milieu én voor de. Naast deskundige hulp is er gereedschap en materiaal aanwezig om alle mogelijke. Weggooien, want dat is goedkoper dan repareren? Heb jij nog geen account?


Elke derde zaterdag van de . Gereedschap en materiaal. Wij repareren uiteenlopende kleinhuishoudelijke gebruiksvoorwerpen. De vrijwilligers van het repair café zijn een keer per maand op zaterdag aanwezig om kapotte artikelen te repareren.


Het maakt mensen enthousiast en . Wil je iets gerepareerd hebben? Het kan van alles zijn: een broodrooster, een lamp, een föhn, speelgoe servies: alles wat het . Doet je broodrooster het niet meer? Zitten er gaatjes in je trui? Dé plek waar iedereen de andere gratis . Stichting Perspectief heeft een reparatiecafé, waar u terecht kunt met apparaten die kapot zijn.


Niet alles wat stuk is hoeft weg. Maar omdat apparaten steeds ingewikkelder worden en niet iedereen in staat is om zelf dingen te repareren is er . Zij stelt zich ten doel om reparatiekennis te . Mensen kunnen hier hun kapotte spullen laten repareren. The event titled vrije inloop, reparatie cafe en rikken starts on wo, 12.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts