maandag 17 april 2017

Kosten batterij vervangen samsung a5

Bekijk direct online de kosten. Een slecht functionerende accu kan snel vervangen worden! De batterij is opgezwollen en duwt het scherm uit het frame – Jouw telefoon is al . Probleem, Camera achteraan vervangen.


Wij helpen u graag uw telecom- kosten inzichtelijk te maken.

Samsung galaxy A: € 3 00. Hoeveel kunt u op jaarbasis besparen met reparaties of aanschaf van hardware? Scherm glas vervangen , € 14-. Laadconnector vervangen , € 6-.


En wilt u uw telefoon of tablet niet weken kwijt zijn of onderzoekskosten betalen zonder. Mijn reparatie staat er niet tussen. Kom langs in één van onze winkels.


Op zichzelf is de Galaxy Aeen prima telefoon.

Dat is een chip die we ook zien in telefoons die meer dan 1euro minder kosten dan de A5. Welkom op de website van GSM reparatie Twente. Wij zijn dé specialist op het gebied van telefoon en tablet reparatie. Gevestigd in het centrum van Borne . We kunnen het herstellen met. Alle prijzen zijn incl BTW.


In dit geval worden er geen kosten in rekening gebracht, behalve eventuele . Staat jouw reparatie er niet tussen of weet je niet precies wat er kapot is? Is het probleem niet te verhelpen, dan betaalt u ook geen onderzoekskosten. Oplaad connector vervangen.


Bezoek onze winkel zonder afspraak voor scherm reparatie , batterij vervangen of elk ander defect. De kosten voor de display en de reparatie worden in voorkomend geval . Specialist in scherm, accu, batterij reparatie van gsm en tablet. Of heeft uw telefoon andere problemen? Neem contact met ons op voor Telefoon Reparatie Alkmaar!


Batterij vervangen , € 295.

Hierdoor is het niet mogelijk om vooraf een indicatie van de kosten te geven. Kosten reparatie Op aanvraag. Met een team van getrainde specialisten dragen wij zorg dat jouw toestel weer volledig functioneert. Klaar terwijl u wacht en. U betaalt ook geen bestekkosten.


Onze herstellingen zijn stofdicht en goed gelijm zodat u niet merkt dat het scherm vervangen is. Bij ons kan u op eenvoudige . Zo is een kapot scherm repareren duurder dan het vervangen van de batterij. We vervangen het scherm, batterij , microfoon, laadconnector. Flink in prijs verlaagd!


Selecteer het gewenste type, maak een afspraak of vraag een kostenopgave aan. Totale reparatiekosten Selecteer eerst wat er kapot is aan je toestel. Ook vervangen wij de batterij , camera of achterkant, zodat jij weer volledig kunt genieten van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts