maandag 24 april 2017

Alabastine voorstrijk sneldrogend wit

Met ons rolbare voorstrijkmiddel werk je altijd snel en schoon, zonder spetters! Het voorstrijkmiddel heft de zuigende . Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Zorgt voor betere en egale dekking van de verf.


Voor een egaal en professioneel . Speciale rolbare formule snel, schoon en geen spetters. Heft zuigende werking op en voorkomt aanzetten en . Voorbehandeling voor latex, sierpleister, muur- en structuurverf. Het product kan snel en zonder spetters met een roller . Al na uur overschilderbaar. Sneldrogende voorstrijk voor het vastzetten van poreuze, poederende ondergronden. Schrijf de eerste review van dit.


Dringt zeer diep in de ondergrond. Alabastine Extra Alles in voorstrijk wit 1L. Voorkomt aanzetten en kleurverschillen. Vloerbedekking, meubels e. Loszittende delen en slecht.


Deze sneldrogende voorstrijk dringt zeer diep in de ondergrond en voorkomt bladd. Deze voorstrijk is aan te makkelijkst aan te brengen met een blokkwast. Wil je liever de voorstrijk . VERLOPEN Albastine voorstrijk sneldrogend 10l.


Voorstrijk Sneldrogend is ook verkrijgbaar in wit en grijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts