donderdag 27 april 2017

Apple store scherm vervangen

Is uw iPodglas nu aan vervangen toe? Pod-nano-5g-accu-vervangen. Steek een openingstool tussen het scherm en de glasplaat aan de bovenkant van de iPod.


Draai de openingstool richting de achterkant van de iPod. Bekijk alle Apple iPod Classic reparatie tarieven. Wij krijgen zeer veel aanvragen voor reparaties van de iPod Classic.


Vaak binnen min is uw iPod weer als nieuw. Een batterij of het scherm vervangen is bij ons binnen korte tijd gedaan. Pod Nano 7G showing you in detail how to replace the Nano. Een iPod is een draagbare muziek- en mediaspeler van het Amerikaanse . Touch Screen or faulty LCD on. Reparatie en vervanging van o. Wij handelen reparaties af voor o. Pod scherm , batterij, camera of luidspreken.


Binnen minuten klaar . Geen vingerprinten, stof en andere plekjes op het lcd scherm. Zit er een barst in het scherm of werkt de batterij niet meer optimaal? Bij Corefix te Rotterdam bent u op het juiste. Laat uw toestel repareren. Meld hier uw toestel aan bij Repairlab.


Kies hieronder uw type apparaat en geef rechts aan wat er defect is door . Uitverkoop Mobiele telefoon Onderdelen. Ontdek hier de onderdelen en accessoires voor de iPod Nano. Opladers, auto- accessoires, LCD-schermen of reserveonderdelen voor iPod Nano. Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Opvallend is dat het scherm bijna dubbel zo groot is als zijn voorganger,.


De pins connector is vervangen door een nieuwe Lightning . Dit product bestaat uit een LCD. Het is een reparatie onderdeel, geen complete iPod. Pod nano , scherm doet vreemd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts