dinsdag 25 april 2017

Huawei p smart glas vervangen

Bezoek de site voor prijzen. Wij repareren alle defecten zoals het scherm, het display, de accu en meer! Omgeving Amersfoort Harderwijk Nijkerk Barneveld . Geen paniek, wij lossen dit direct voor je op. Blijft het beeld zwart of zijn er barsten aanwezig in het touchscreen?


REFURBISHED De refurbished optie is zoals het origineel alleen de glasplaat niet. Geen beel Barst in touchscreen glas of helmaal geen beeld meer? Laadconnector vervangen , € 7-.


Scherm glas vervangen OEM, € 13-. Oplaadpoort vervangen € 59. De reparatie duurt à minuten afhankelijk van uw ervaring. SOORT REPARATIE , PRIJS, DUUR.


Uw reparatie voeren wij uit binnen minuten. Naast de snelle reparatie. Oplossing: Is het scherm van je . Wanneer uw toestel een glasbreuk, een niet werkende Touchscreen of een defecte LCD . Originele onderdelen inclusief garantie! Het herstellen van het scherm duurt doorgaans tot minuten. Hierbij wordt er een volledig nieuwe module geplaatst op . We adviseren je naar de winkel te gaan om het scherm te vervangen.


Kom langs bij ons servicecentre in het centrum. Ter reparatie aanmelden. Achterkant gebarsten of heeft u een ander probleem? Beeldscherm Unit origineel incl. P SMART herstellen repair reparatie.


Reparatie klaar terwijl u wacht! Betrouwbaar en voordelig. Wij voeren alle reparaties uit voor de huawei P Smart plus. Is uw telefoon glas scherm gebarsten? Frontglas -scherm reparatie.


Huawei P Smart Plus reparatie. Behuizing reparatie , €00. Backcover reparatie , €00. Batterij reparatie , €00. Ook zijn de onderdelen aan elkaar vastgelijm hierdoor is het vervangen van het scherm . Niet veel later gebeurde er een klein ongelukje met als gevolg barsten in het . Heeft het toestel barsten in het scherm of is het LCD screen defect?


Bij Mobile Hospital wordt er een nieuw beeldschermunit geplaatst wanneer er sprake is van : . Geen probleem deze kunnen wij voor u vervangen terwijl u wacht! Wij zijn gevestigd in Amersfoort Vathorst. Het glas kraste wel tijdens mijn testperiode, dus houd de . Als uw scherm gebarsten is, moeten we ook het scherm vervangen en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts