maandag 27 juni 2016

Windows 10 slaapstand sneltoets

Gebruik de slaapstand wanneer u eventjes weggaat van uw pc, . Windows heeft veel dezelfde . Je hebt nu een snelkoppeling op het bureaublad waarmee je de computer direct kunt. Werk slimmer en efficiënter met sneltoetsen. Belangrijkste sneltoetsen. Geselecteerd item kopiëren. Hierboven wordt een snelkoppeling gelegd naar het programma shutdown.


In this video, I will show you how to create a very useful SLEEP shortcut. PASTE THE FOLLOWING DATA. Bij velen zal dit standaard ingesteld staan om in slaapstand te gaan. De belangrijkste zijn slaapstand en sluimerstand.


Via deze sneltoetsen is het mogelijk om je computer volledig met het. Door je bewust te zijn van de . Sneller op uw computer werken met de sneltoetsen voor taken die u het meest gebruikt. En ja met een nieuwe versie komen ook nieuwe sneltoetsen. Nu krijg ik dit niet voor elkaar met een snelkoppeling.


Is het in windows nog wel mogelijk om de juiste slaapstand aan te zetten met een . En de snelkoppeling kan je maken door met je rechtermuisknop op een leeg . SetSuspendState of shutdown. Maar met shortcuts werk je sneller en ben je aardig voor je polsen. SCCM - Snagit - Draadloos . Want als u de URI kent, kan u ook een snelkoppeling op het Bureaublad. Deactiveer de slaapstand weer met dezelfde toetsencombinatie.


Sneltoets Help, Geeft het helpbestand van de sneltoets weer. Zet de notebook in slaapstand. Wilt u een snelkoppeling op het bureaublad of de taakbalk. Instelling slaapstand.


Hoe de laptop computer uit te schakelen met behulp van het toetsenbord: een snelkoppeling. Gebruikershandleiding Lees de kennisgevingen m. Tweede manier is het instellen van de slaapstand van de monitor. De Win -toets is de knop met het Win - dows-logo op . Dus, met behulp van een reeks sneltoetsen om een ​​laptop of computer uit te.


Wanneer u bijvoorbeeld het deksel sluit, schakelt de laptop uit of gaat hij in slaapstand of winterslaap. Vervolgens geef je de snelkoppeling een naam. Kies het icoontje, klik ok en weer ok. De slaapstand inschakelen.


In plaats daarvan kunt u een programma gebruiken om de slaapstand te. Het plaatsen van een snelkoppeling van een programma of bestand op de desktop is zeer. Voor de ècht luie mensen is er hier een tip . Slaapstand tijd aanpassen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts