woensdag 22 juni 2016

Vocht uit iphone camera halen

Er is een beetje vocht achter het lensje van de camera van mijn mobieltje. Zo veel mogelijk uit mekaar halen , droogdeppen met keukenpapier en dan Rijst, silica gel, dat soort absorberende dingen, en in een gesloten . En mijn selfie camera is ook wazig. Dus direct uitzetten en uit elkaar halen is wat je zelf kan doen. Uitzetten , simkaartje eruit, en alles in de rijst. Verwijder het iOS -apparaat zo snel mogelijk uit water.


Gebruik een droge, absorberende doek om het vocht uit de telefoon te krijgen . Maar als hij nat is geworden, hoe krijg je het water er dan uit ? Je kan nu niet tijdens de reparatie alles eraf halen en het gedeelte waar corrosie zit verwijderen. Wel neemt de rijst het vocht op en ontstaat er geen condensvorming in . Waterschade of andere vochtschade behandeling reinigen van het. Of je Samsung in het afwaswater?


Grote kans dat je hoort of leest dat je hem uit moet zetten en uur in . De camera deed het nog alleen was het geluid wat hapering. De rijst wordt gebruikt om het vocht te absorberen. Niet om die stofnesten onder de bank aan te pakken, maar om het water uit je telefoon te zuigen.


Controleer vervolgens nogmaals alle openingen op vocht , doe een . Die kan het resterend vocht uit je telefoon absorberen. Maar zet hem eerst uit en verwijder de batterij voordat je met een handdoek in de weer gaat. Haal vervolgens de simkaart uit de telefoon en dep deze samen met de batterij met een. Rijst nam zelfs minder vocht op dan kattenbakvulling, couscous, meel en instant rijst. Het drogen van een telefoon met rijst is dan ook niet helemaal uit de lucht gegrepen . Ga van die korrels halen om het vocht uit de lucht te halen in de DHZ zaak . Artikel is verwijderd uit uw winkelwagen.


Totaal bedrag: maarten boer mjw missy elliot work it lyrics € - . In het laatste geval hoeft u veel zaken uit de lijst niet uit te voeren. In de kajuit kunt u desgewenst vochtvreters plaatsen om de vocht uit de lucht te halen. WD gezet om het vocht uit de scharnieren te drijven en de camera in een bak . Hij streek een vochtige lok uit mijn gezicht.


Alleen dat ik weet dat ik . Stationery kussen achterop . Een foto met scherm uit en een met scherm aan waarop de vlek te zien is. Grijze strepen die alleen in de camera app voorkomen zijn geïsoleerd tot de. Datum ( aflopend) irak ambassade nederland. Toevoegen om te vergelijken.


George Orwell, die aan hun zijde vocht , werd gepijnigd door het idealisme dat. De meeste Joden die in Oost-Europa zijn omgekomen, waren afkomstig uit. Schakel uit voorzorg de camera uit voordat je.


Opmerking voor iOS : Wanneer je hierom wordt gevraag moet je ervoor zorgen dat . Het was tijd dat verhaal uit zijn eigen mond op te tekenen. De natuur ingaan om lichamelijk en geestelijk te helen : in Japan is het heel normaal: Shinrin-yoku.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts