woensdag 22 juni 2016

Micro simkaart naar nano

In principe worden er tegenwoordig nog twee soorten simkaarten gebruikt: de micro - en de nano - simkaart. Welke simkaart jij hebt? Wel vervelen want als je een normale ( micro -) simkaart hebt, past deze . Nu zijn er drie verschillende simkaarten.


In volgorde van groot naar klein zijn dat de normale, Micro en Nanosimkaarten. Handleiding voor het knippen van een nano - simkaart. Met een bestaande micro - simkaart , een schaar en schuurpapier kun je zelf een nano - simkaart knippen.


Hij geeft nog redenen om niet te knippen naar een nano sim. De micro - simkaart , die een stuk kleiner is dan de mini- simkaart. De nano - simkaart , die nu de meest gebruikte simkaart is. Laten we beginnen bij het begin: welke formaten simkaart zijn er? Dit zijn er 3: mini, micro en nano.


De formaten zijn eenvoudig te herkennen . Voor sommige mobiele toestellen heb je een nano - sim-kaart nodig. Gelukkig kan je gemakkelijk zelf. Het is dan belangrijk dat je simkaart in je toestel past. How to Cut Normal SIM Card into Micro SIM.


Sqk Or just buy a device like this for $3. U hebt een standaard-sim, een micro -sim of een nano -sim nodig. Ga na welke kaart in uw toestel past. Tegenwoordig kiezen steeds meer fabrikanten voor de nano - simkaart. Dit is het kleinste formaat en . Dan heb je een vervangende simkaart nodig.


Je krijgt altijd een 3-in-simkaart. Dat is een normale simkaart waar je een micro - simkaart en nano - simkaart uit . Wat is een Micro Simkaart ? Lees in deze post alle simkaart mogelijkheden als Micro , Nano en Simkaart adapters! Je hebt een standaard sim, micro sim en nano sim waarbij de nano simkaart het kleinste is. Door de simkaarten in toestellen steeds kleiner te . Tip: ook is het mogelijk om je . Je kunt dus je oude simkaart blijven gebruiken voor je . De nano sim is technisch gezien helemaal hetzelfde als de micro sim en de mini sim, de gewone simkaart zoals we deze kennen. Wanneer je een Nano -sim aanvraagt bij een provider dan ontvang je tegenwoordig een gewone, micro - simkaart en nano - simkaart in één.


Met de nano simkaart meldt u . Een multisimkaart bestaat uit drie stukken: een standaard-, een micro - en een nanosimkaart. Het kleinere kaartje duw je gewoon uit het grotere formaat. Na de vervanging van je gsm-toestel past je huidige simkaart niet meer in je.


Onze simkaarten ondersteunen alle types (normale, micro of nano simkaart ). Je ontvangt bij Telfort een 3-in-combisimkaart , waar je zelf het juiste formaat simkaart uit kunt klikken ( nanosimkaart , microsimkaart of gewone simkaart ). Past je simkaart niet in je toestel? Je kan het formaat van je simkaart vaak zelf aanpassen naar een nano -, micro - of minisimkaart. Je kan een starterkit kopen in elke Carrefour winkel.


De starterkit kost € en je ontvangt een herlaadcode van € belwaarde op je kasticket.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts