maandag 27 juni 2016

Reparatie gebreide trui

Er ontstaan ​​haken en ogen, vooral op gebreide stoffen vanwege de lossere garenstructuren. Dan worden haken en ogen gaten. Om een gat te repareren heb je het volgende nodig:. Nu je een gaatje kunt mazen, kun je ook gaatjes in truien op deze manier netjes repareren.


Een gaatje in je gebreide trui , sokken of handschoenen is super jammer! Zonde om weg te gooien, want dat gaatje kun je ook repareren. Dankzij Nova van het kanaal Professor Pincushion wordt het dichten van gaten in je truien super makkelijk! Geen gepriegel meer met naald en draad.


Recyclen of repareren : Vroeger was het heel gewoon dat gebreide. Een beetje garen dat past bij wat je gaat repareren (of dat juist fel afsteekt, mag natuurlijk ook!). Zit er een gaatje in jouw mooie wollen trui ? Ook gaatjes in truien kun je op deze manier netjes repareren. Maar ook in zelfgebreide sokken komen uiteindelijk gaten. Holland stap voor stap zien hoe je een gat in een wollen trui kan repareren.


Alweer een hele tijd geleden kwam ik via via op de site van Woolfiller, een slimme manier om gaatjes in wollen truien te repareren. De techniek is simpel: met . Als je alle tijd en moeite die nodig is om een ​​ trui breien te nemen, kan het hartverscheurend zijn als er iets gebeurt met die trui beschadigen . Onderhoud Gebreide Kleding. Men neme een trui , vest, sjaal of ander gebreid artikel met een haal. Hoe te repareren van een gebreide trui Wanneer u neemt al de tijd en inspanning die nodig is om een trui breien, kan het hartverscheurend als er iets gebeurt . Zapp Skills over kleding repareren. Als je een gaatje in je kleding hebt kun je deze natuurlijk.


How to Repair a Hole in Your Knitting. Met versleten en door motten aangevreten truien direct naar het atelier. Het repareren van kleding is een kunst die gezien mag worden. Maar wat als je merkt dat ook de motten van dit . Evelien Verkerk is beeldend kunstenaar en expert van ons gebreide culturele erfgoed.


Sinds haar twaalfde breit ze haar eigen truien. Evelien is expert in het zichtbaar en onzichtbaar repareren van wollen kledingstukken. Bij Knip Knap bent u aan het juiste adres voor een professionele kledingreparatie in Rotterdam.


Zo geeft u uw favoriete broek of trui eenvoudig een tweede . Elleboogstukken van Restyle voor het reparatie of versieren van je kapotte trui. De nieuwste Joe is grof gebreid van een samenstelling van merinowol en. Bovendien biedt Joe een reparatie service zodat je een iets beschadigde trui. Leer hoe u een sweaterharnas op de juiste manier kunt repareren en voorkomen dat. Hoe een probleem op te lossen in een trui of een gebreid kledingstuk . Een shirt met gaatjes is in een handomdraai gerepareerd We schreven al eens eerder over die rotgaatjes die soms zomaar in je kleding verschijnen.


Joe heeft nooit uitverkoop en we repareren je trui met liefde, ook na een paar jaar. Ralph Lauren Grofgebreide trui van katoen met streepdessin. Op zoek naar Balenciaga Intarsia gebreide trui van scheerwol met logodessin ? Vind je favoriete items bij de Bijenkorf.


Vandaag voor 22:bestel morgen . Bekijk meer ideeën over Jeans pocket, Repair jeans en Denim jackets.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts