donderdag 30 juni 2016

Black en decker trimmerdraad vervangen

Download hier gratis uw Black Decker Grastrimmer handleiding. JJ6Q Een grastrimmer is het ideale gereedschap om de randen van je gazon bij te. Black and Decker - 350W 25cm Grastrimmer - GL360.


Daarnaast bespaar je door het vervangen van onderdelen enorm op de kosten omdat de . Houd de nylondraad , spoel en luchtsleuven in. Om de spoel van de GL3te vervangen , moet je de spoel indrukken en terwijl je deze . De spoel is voorgewonden voor een maximale . Aantal spoelen ‎: ‎Lengte bobijn ‎: ‎m Diameter bobijn ‎: ‎1. De grastrimmerdraad wordt geleverd op een . Dikte draad : mm draad vervangen van grastrimmer.


Draad eenvoudig te vervangen. Wij zijn overgestapt op een accu systeem, . Wanneer het draad op is, dan moet je het vervangen. Let erop dat tapdraden niet. Af en toe zul je je messen of draad moeten vervangen. Als je de draad moet vervangen , haal dan eerste de stekker uit het stopcontact of de accu uit het toestel.


Je kunt de draad vervangen door er een schijf op te zetten. Op de black en decker zit de zelfspannende boorkop type cd1c. Black en decker grastrimmer draad vervangen. Bosmaaier Stihl Autocut trimmer draad vervangen – draadspoel. Volgens de Black Decker.


Nylon trimmerdraad (inch diameter).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts