vrijdag 29 april 2016

Vocht onder touchscreen

Gisteren heb ik perongeluk mijn iPad in het water laten vallen. Ik heb hem er gelijk uitgehaal en gekeken of alles het nog deed. Er is geen veiligere snellere manier om vocht onder je touchscreen te . Het is sowieso beter om je telefoon als hij nat geworden is niet in een afgesloten omgeving onder te brengen. Een luchtstroom langs het toestel . Donkere vlekken on scherm na waterschade posts jul.


Meer resultaten van forum. Na twee minuten werken ze nog, maar u kunt het touchscreen niet gebruiken. Als je vocht tussen je lcd en je touchsreen hebt heb je niets meer aan je. Vocht zou er nog wel uit kunnen drogen, zou hem op een warme . Samsung smet waterschade, help! Garantie telefoon geweigerd wegens waterschade.


Heb jij je telefoon per ongeluk in het water laten vallen? En heb je geen idee wat je nu precies moet. Bleek een, volgens expert, zeldzame fabricagefout te zijn.


Is je gsm letterlijk in het water gevallen? De rijst zou het vocht langzaam maar zeker uit de telefoon trekken, wat de kans op herstel vergroot. Dat was mijn eerste touchscreen gsm ooit. Als u beschermfolie op het apparaat hebt aangebracht, zorg dan dat de folie correct passend is aangebracht en er geen luchtbelletjes, stof of vocht onder de . Pad Digitizer ( touchscreen ), display.


Het scherm is gebarsten of er zitten krassen in- Het LCD-scherm is defect. De waterdichtheid van de telefoon valt niet onder de garantie, dus het is. Wel zit er nog een klein beetje vocht onder het display scherm van mijn telefoon maar bij de. De eerste dag wat haperig, met name het touchscreen.


Mijn telefoon gaat wel weer aan, maar het touchscreen doet het (nog) niet. Let wel op, het touchscreen werkt onder water niet tot nauwelijks. Wil je dus een video maken, zet je deze boven het wateroppervlak vast aan.


Nadat de updates zijn geïnstalleer selecteert u direct onder. Als je het idee van de alcohol niet ziet zitten, dan kun je hem ook een nacht lang in een . Water en elektronica zijn nog steeds vaak een slechte combinatie. Je telefoon is kapot, wat nu? Met deze tips kun je je telefoon repareren.


Uiteraard valt het gelijk op als je touchscreen hapert, of hij niet meer. De rijstkorrels zuigen het vocht op en blijven droog aan de buitenkant. Normaal gebruik en slijtage kunnen de bestendigheid na verloop van tijd aantasten. Hierdoor valt schade door vocht bij veel leveranciers niet onder garantie. Vocht onder het scherm en dus in het toestel kan oorzaken hebben:.


We zijn in Notter GPS-specialist, geen touchscreen -specialist. De warmte die gegenereerd wordt zal alleen maar meer interne vochtschade veroorzaken. Watermoleculen in de telefoon zetten uit door de . Door water of vocht kan het zijn dat uw Sony Xperia ZCompact waterschade heeft.


Sony-Xperia-Z3-Compact- Touchscreen -LCD-Scherm- Reparatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts