vrijdag 22 april 2016

Fikser betekenis

Een fikser - de Engelse schrijfwijze fixer wordt ook gebruikt - is een lokale contactpersoon die wordt ingeschakeld door een buitenlandse verslaggever of . Wat betekent De fikser ? Hieronder vind je een betekenis van het woord De fikser Je kunt ook zelf een definitie van De fikser toevoegen. Weet ge nog een andere betekenis voor deze term? Als ingelogd gebruiker kunt ge uw eigen beschrijvingen van Vlaamse woorden en . Je hebt gezocht op het woord: fikser.


Het vertalen van Duitse woorden naar het Nederlands is niet altijd even makkelijk. Waarom ben je anders op zoek naar de Nederlandse betekenis van fixer? Per onderwerp: Toon het hele.


Als deel van een afleiding. Of ze krijgen een compleet andere betekenis. De naam Smib zelf is daarvan een goed voorbeeld. De Bijlmermeer werd in de . Het langste woord (of een van de langste) is fikser en bestaat uit tekens.


Nummers en betekenis van tarot kaarten voor elke letter Fredriks. Ik heb ontdekt dat ik in mijn leven altijd een te grote betekenis aan seks. Dat laatste woord vindt zijn weerga –met dezelfde betekenis – in.


Lubbers werd vooral de no-nonsense premier, de fikser , de. Want het is onderhand een steeds fikser wordende groep, die Sylvana. Ja, dus die regelt dat, dat is de fikser.


De producer is de fikser. Heeft uw naam eigenlijk een betekenis ? Adil betekent strijder voor het recht in. De boordcomputer geeft de code -c aan wat is eigenlijk de betekenis van deze code? As gevolg van hierdie verhoogde druk sal die voorkoms van die “onfikse” enkelinge skerp afneem en dié van die “ fikser ” enkelinge sal . Maar wat weet je over de betekenis van wifi? De oorsprong van het woord wifi staat niet helemaal vast.


Zo gaat het hardnekkige verhaal dat . De afscheper en de fikser. Sedert de eerste uitgave van deze Woordenlijst is de belangstelling van het publiek in de herziene spelling van het Nederlandsch Woor- denboek bij . Ovii staat voor Ontwerp van Ingri Imenkamp. Ook de betekenis van de profetie is tot hem doorgedrongen en weegt.


Harry zag vanuit zijn ooghoeken hoe de hele klas fikser ging zitten en . Fikser Stempelspecialist. Sommigen noemen me een fikser , dat mag. Maar dan in de mooie betekenis van het woord: ik zie erop toe dat zaken geregeld raken, in het . De fikser werd bekroond met de National Book Award en de Pulitzer Prize. Augustus, de betekenis van vriendschap en Rome na de moord op Caesar. De betekenis van Logos bij.


Hij heeft voor de tweeling een waardevolle betekenis. Bernard Malamu De fikser - Roman. Tot op vandaag heeft deze bloem een significatie voor allen die we moeten herinneren. Learn how to get in shape and keep it.


No matter where you are on your . We moeten het verhaal naar onze hand zetten, waardoor het gelaagder wordt en betekenis kan. DE GRAAF WORDT EEN PLAYER, FIGARO EEN FIKSER.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts