woensdag 27 april 2016

Repair cafe geldrop

Elke laatste zaterdag van de maand van 13:tot 16:kun je kapotte spullen inbrengen. Morgen is het weer zover! Kom het laten maken bij ons!


Ook zal er gratis koffie of thee met natuurlijk iets lekkers! Repair Café Geldrop geopend. GELDROP - Op zaterdag januari om 13. Je hoeft niets weg te gooien. Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina.


Ze komt kijken hoe in Hanevoet alles georganiseerd wordt en hoopt daarmee . Elke 2e zaterdag van de maand kunnen Houtenaren met defecte spullen naar de Meerkoet komen. Vrijwilligers gaan daar hun best doen deze spullen gratis te . Ontbrekend: geldrop Zorgwoningen en restaurant in voormalige Jozefkerk. In eerste instantie willen de initiatiefnemers zicht richten op jongere en oudere bewoners uit Geldrop of directe omgeving.


Dat is Hooipop Festival. Zaterdag juni is de achtste editie van Hooipop in . Het café heeft zijn intrek genomen in . Café Kraaij Balder, Strijpsestraat 7 Eindhoven. Anna Ziekenhuis, Bogardeind Geldrop. ANWB is er voor jou, onderweg en op je bestemming.


Met persoonlijke hulp, advies en informatie, ledenvoordeel en belangenbehartiging.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts