dinsdag 26 april 2016

Iphone gevallen geen beeld

In de meeste gevallen kan je dit eenvoudig zelf oplossen. Vergelijk het beeldscherm van het apparaat met een van de onderstaande afbeeldingen en lees vervolgens hoe u het specifieke probleem . Meer resultaten van forum. Er komt geen beeld of teken van leven?


Géén paniek, wellicht dat onderstaande opties de oplossing kunnen bieden voor jouw probleem. Dit is wat je moet doen. Wanneer het scherm niet heel erg is gebarsten, hoef je het geen tape. In de eerste gevallen is het raadzaam om langs te komen in onze Apple . Door een aantal stappen . En na enkele minuten word mijn . Daarna heb ik alleen nog maar een wit scherm met strepen erin.


In sommige gevallen wordt het probleem veroorzaakt door een bug in het. Houdt de aan-uit-knop ingedrukt, totdat het Apple logo op het beeldscherm. Na een tijd kunnen batterijen geen stroom meer behouden of opzwellen.


Heb jij je telefoon per ongeluk in het water laten vallen? En heb je geen idee wat je nu precies moet. Is jouw telefoon in het water gevallen ? Mocht bovenstaande oplossingen geen effect hebben dan is er nog maar één . Is uw toestel gevallen waardoor het scherm gebroken is? In dit bericht geef ik je . Loop niet te lang met een kapot beeldscherm.


Toch duidelijk dat dit geen software probleem is, ik zie ook niet in wat wij . Beeldscherm kapot, strepen op je beeld , glas gebroken of vertoond de lcd een zwart beeld of. Geen tijd om langs te komen? Je hoeft hier geen afspraak te maken voor deze reparatie. Apple icon komt wel in beeld en een heel klein zwart streepje. Je toestel laten maken kost je geen arm en been, wij bieden daarom de beste prijs garantie.


Reageert het touchscreen niet meer of geeft het toestel helemaal geen beeld meer? Is uw iMac gevallen en heeft geen beeld meer ? U kunt op elke servicepuntlocatie terecht of langs komen op . Voor elk probleem kunt. De iPad is gevallen en geeft geen beeld meer, het geluid en de touchscreen werkt nog wel. De wifi heeft geen of een slechte ontvangst. Wist u dat van de gevallen het betaalde bedrag voor reparatie deels wordt teruggestort.


Werk rustig en nauwgezet en let op dat je geen onderdelen verliest. Heeft deze een reparatie nodig. G bovenaan in beeld te zien is.


De Amac- medewerker vertelt dat Apple dit soort gevallen niet repareert omdat op den. Bespaar dan veel geld op de. Bovendien kan het in zulke gevallen gebeuren dat de backlight-verlichting na een tijdje ook uitvalt en je helemaal geen beeld meer hebt.


Fixers is bekend met de problemen rondom de proximity sensor en weet dit in alle gevallen op te lossen. De voorkant bestaat compleet uit het beeldscherm waarbij er dus ook geen ruimte . Zou het mogelijk zijn dat er . Reparatie tijd – minimaal werkdagen. Mijn mobiel is vandaag van ong.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts