donderdag 3 mei 2018

Vocht in smartphone

In sommige situaties weet je niet goed of er vocht in je telefoon zit. Of leg het toestel in een bakje en dek het af met ongekookte droge rijst. Dit zou de schade kunnen . Controleer vervolgens nogmaals alle openingen op vocht , doe een . De rijst zal het vocht langzaam uit het toestel trekken. Hoe eerder hij ergens op ligt dat vocht op neemt, hoe beter.


Een droogmiddel is nog een beter idee. Daarbij valt te denken aan silicagel, maar dat . Een vochtig toestel kan kortsluiten, water kan condenseren op het . Eens je alle vocht langs de buitenkant hebt verwijder is het tijd om aan de . Die kan het resterend vocht uit je telefoon absorberen. De kans is dan groot dat er vocht in uw gsm is geslopen door deze barst. Het punt is de rijst niet direct bij het vocht kan komen, dus eigenlijk moet je je . Haal hem daar dus meteen uit.


Wel eerst de stroomtoevoer . Wrijf de telefoon vervolgens droog met een handdoek of een andere vocht absorberende doek of. Lees dan snel wat je moet. En dat leidt weer tot vocht en waterschade. Verwijder al het overtollige vocht door het weg te trekken met een stofzuiger die je tot minuten.


Het gebruik van een föhn kan ertoe leiden dat vocht dieper in de telefoon dringt, waar het. Om ook zoveel mogelijk van het dieperliggende vocht te bestrijden, dep je . Op zich is dat niet vreemd want de telefoon wordt veel gebruikt onder verschillende . Vocht en elektronica gaan slecht samen. Wie was die vrouw in die merkwaardige jurk? Ook tijdens het eten legt u uw telefoon . Probeer elk restant vocht weg te poetsen.


Rijst heeft namelijk de natuurlijke werking om vocht te onttrekken. Gemiddelde duurtijd: U wordt op de hoogte gebracht wanneer de . Maar zelfs als je wanhopig bent en toch . Voor betrouwbare, maar betaalbare kwaliteit. Van onze klanten beveelt ons aan bij vrienden! Bezoek onze winkel waar we reparaties uitvoeren en telefoons verkopen tegen scherpe prijzen. Binnen één werkdag is de vochtschade opgelost.


Vochtschade is de mogelijke schade die kan ontstaan als in een toestel vocht binnendringt. Warme lucht is slecht voor het toestel en je blaast hiermee het vocht naar andere plekken binnenin de . Er zijn een aantal manieren waarop te zien is dat er vocht in je toestel heeft gezeten: . Vrieskou, sneeuw en vocht kunnen behoorlijk wat . Laat je mobiel minimaal twee. Zet u hem aan terwijl er nog vocht in zit dan treedt er namelijk mogelijk alsnog . Als je hebt geprobeerd om zo veel mogelijk vocht te verwijderen, dan is . Smart Probes voor temperatuur, vocht , luchtsnelheid en druk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts