dinsdag 26 november 2019

Reparatie vintage audio

Een goede reparatie is pas mogelijk als er een duidelijke klachtomschrijving is. Repareren en restaureren van vintage audio componenten zoals 70-er jaren platenspelers, versterkers, cassettedecks, bandrecorders, tuners, receivers en ook . Gespecialiseerd in het repareren , restaureren of, indien noodzakelijk, het modificeren van audio visuele electronische apparatuur. Denk hierbij aan een oude . Gebruikt u nog oude of wat nieuwere audio apparatuur maar werkt deze niet meer? Neem dan eens vrijblijvend contact met mij op voor meer . Is het nog de moeite waard om jouw oude audio apparatuur te repareren ? Vaak is het geluid beter dan moderne apparatuur en de vintage look kan een . Wat zijn de beste adressen voor reparatie van vintage apparatuur?


Heeft u een kapotte platenspeler of audio -installatie? Bij Centripetal in Heiloo kunt u terecht voor reparatie van al uw audiosystemen. Van buizen en versterkers . Wederom een uitbereiding bij Musicaudio import!


Na het uitvliegen van Darius Audio , zodat zij op eigen benen door kunnen gaan, vestigen . Problemen met uw audio apparatuur? Uw oude versterker doet na lange betrouwbare dienst het niet meer. Vintage Audio Repair Ook toe aan een digitale detox? Join the analog revolution! Ouderwets genieten met de kwaliteit van nu.


We beschikken over een goed uitgeruste technische dienst die de reparaties en updates. Dave Audio service voor reparatie van pro audio apparatuur. Elektronica apparaat of laad connector defect? ESD veilig en zeer voordelig.


Drukke zondag platenspeler- reparatie dag achter de rug! Reparatie en restauratie van vintage audioapparatuur uit de jaren tot in de 90- er. Gelukkig wel in het zonnetje :-) Lenco L-75. Al meer dan jaar is Audio Service gespecialiseerd in Audio Reparaties.


Ook vintage bandrecorders, o. Wij verkopen en reviseren ( vintage ) audio apparatuur. Alles over hifi en zelfbouw, modificatie Thorens, en het . Vakkundige muziekliefhebbers repareren aan vintage hifi. DP Audio Technische Dienst is het adres voor alle reparaties en restauraties aan audio apparatuur. In de winkel heeft u keuze uit betrouwbare audio apparatuur . Mijn hobby is oudere audio toestellen terug in orde te zetten en oppoetsen voor een 2e nieuw leven.


De toestellen dat ik weg doe zijn volledig gereinigd binnen . VINTAGE als hoofddoel, anderen noemen het Retro- audio. Rob is dagelijks in zijn audio praktijk om vooral platenspelers weer in. U kunt bij ons ook uw eigen audio laten repareren tegen gunstig tarief. Groenenboom Multimedia voor al uw vintage audio reparatie. Ook zijn wij gespecialiseerd in vintage audio.


Wij verzorgen het reviseren van de apparatuur, het schoonmaken, lossen storingen op en eventuele instellingen . Audiofreaks neemt geen verantwoordelijkheid voor de deskundigheid. Mijn specialisatie is reparatie van vintage gitaarversterkers, jukebox . Naast het verrichten van reparaties staan er, indien voorradig, ook vintage audioapparatuur te koop. Reparaties , herstellingen, onderhoud en updates aan luidsprekers, versterkers, platenspelers en andere hifi en audio apparaten.


Verkoop - Reparatie - Restauratie . De nieuwe website is online! Hanze Hifi verzorgt reparaties aan audio -apparatuur, versterkers en stereo - installaties. Met de merken die wij voeren is de kans . Voor al uw reparaties aan televisie, audio en video apparatuur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts