maandag 28 mei 2018

Etsen rembrandt

Bekijk het bord Glas Etsen van Feeërieke, dat wordt gevolgd door 6mensen op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Etched glass , Glass etching en Glass. Glas etsen op drinkglazen, windlichten, bokalen, fotolijstjes, spiegels. Wij kunnen jouw logo, jubileum of tekst etsen op elk soort glas.


Hier vind je alles dat verhuurd word.

Alles word verhuurd aan 50€ per dag en een waarborg van . Project: Glas ont- etsen. Andere producten zoals polycarbonaat volgen wellicht later! Een standaard wijnglas met.


Alle benodigdheden voor te glasetsen bij ons verkrijgbaar! Hier worden nog voorbeelden van glas ets projecten geplaatst. Gebouwd met behulp van WordPress en de Materialis Thema .

Bij glas etsen beschadig je als het ware het bovenste laagje van het glas met etspasta. Verzamel de benodigdheden om glas te etsen. Patroon: Misschien wil je beginnen met een patroon dat niet veel details bevat. In deze video laat ik je zien hoe je je eigen creaties in glas kunt etsen met etspasta. Het leek me wel een topplan om glas te etsen.


Haalbaar voor handigen en minder handigen, met een mooi resultaat en een grote slaagkans. Met de Glas Ets Pasta van Druma kan je zelf de leukste ontwerpen op glas etsen. Hoe dit in zijn werk gaat wordt in dit artikel uiteen gezet. Vandaag bespreken we dingen die je moet weten voor je gaat Glas etsen.


Meer weten over hoe je moet etsen ? Om een ontwerp op glas te etsen moeten de . KUN JE ETSPASTA OOK KLEUREN, ZODAT HET GEKLEURD OP HET GLAS KOMT? Nee, het is niet mogelijk de glasetspasta te kleuren. Glazen bloemenvaas voorzien van eigen tekst doormiddel van ets.


Diverse vazen te verkrijgen, alleen op bestelling. Neem contact met ons op .

Als ik dat sjabloon aanbreng op glaswerk kan ik die afbeelding op het glas etsen zodat het permanent wordt. Met etsen kan het glaswerk daarna ook . Voor de meeste overige artikelen telt dat de prijs bij de foto staat. De producten waar geen prijs bij staat, hebben de klanten zelf aan mij geleverd. De nieuwste site voor iedereen die van knutselen houdt en het leuk vindt om zelf woon-accessoires te maken.


Etsen en gravures op diverse materialen voor diverse toepassingen. Etsen van glas is een oppervlaktebehandeling waarbij het oppervlak van glas met een zuur behandeld wordt. Traditioneel wordt dit gedaan nadat het glas wordt geblazen of gegoten, hoewel schimmel- etsen bepaalde vormen van etsen oppervlak heeft vervangen. Handleiding Glas - etsen met het eindresultaat: Stap 1: Leg alle materialen klaar. De mal van het te etsen patroon (uitgesneden in vinyl) Glassex . Ets pasta is een bepaalde goedje dat te koop is bij diverse hobbyzaken door het land.


Wanneer je het op onverhard glas smeert dan bijt het zichzelf erin. Met je Silhouette snijplotter en . Glasetsen is het voorzien van glazen voorwerpen van afbeeldingen of teksten dmv een speciale pasta. Door een chemische reactie wordt een kleine laag van . Lage en middelmatige snelheden werken het beste voor etsen van glas.


Door het hulpstuk met flexibele as nr.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts