vrijdag 18 mei 2018

Strepen op scherm iphone na vallen

Model, Onderdeel, Prijs. Na het vervangen van de Home Button werkt Touch ID niet meer! Pad , Power jack, €65. Snel, betrouwbaar en de scherpste prijs.


Topservice, scherm en batterij vervangen , snel en deskundig!

DOOR U AANGELEVERDE IPHONESCHERMEN (TEGEN VASTE PRIJS ). Backcover vervangen , € 30. Tablet reparaties Alphen aan de Rijn. Laat het dan vervangen door de experts van ReplaceDirect. Uw tablet binnen tot werkdagen na ontvangst gerepareerd weer terug (mits artikel op voorraad). De prijs van een batterij vervanging verschilt per merk, model en type tablet.


Maak snel een afspraak, of kom langs in onze vestiging in Hengelo.

TABLET IPADLATEN REPAREREN. Zijn de reparatiekosten hoger, dang even we u eerst een prijsopgave. De meest voorkomen de herstellingen zijn . Neem contact met ons op voor de beste prijs ! Reparatietijd : Werkdag Prijs is inclusief onderdeel, montage en BTW . Wij repareren direct en. Batterij Accu Vervangen : €. De beste kwaliteit en service voor de scherpste prijs. Naast de laagst mogelijke prijs , een screenprotector voor slechts €1!


Andere reparaties zijn echter in prijs gestegen. Of accu aan vervanging toe? Bel voor een snelle service! Vraag vrijblijvend de allerlaagste prijs aan voor uw telefoonreparatie.


Hieronder een prijsoverzicht voor schermreparatie bij de courantste. Type, SCHERM COPY, SCHERM OEM ORIGINAL, BATTERIJ. Of gaat je batterij wel heel snel leeg?

Prijzen zijn inclusief montage, btw en maand garantie op de reparatie. Het is erg vervelend als. Dit omvat bijvoorbeeld de vervanging van de batterij of de volledige omruiling. Hardeschijf vervangen incl.


Apple batterij vervangen of vraag onze klantenservice naar de beste prijs. Tevens zijn wij genoodzaakt een nieuwe digitizer te plaatsen. Prijs : € 90 Prijs : € 130 Prijs : € 1100. Bezoek onze winkel zonder afspraak voor scherm reparatie , batterij.


Bovendien sta ik garant voor een uitstekende prijs -kwaliteitverhouding. Zodra wij weten wat het probleem is spreken wij met u de prijs af voor de reparatie. Ipad reparatie Kamperland.


Neem dan even contact met ons op voor een gunstige prijsopgave. S plus scherm reparatie apple.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts