vrijdag 4 mei 2018

Strijkvlieseline zwart

Vlieseline flexibel naadband 15mm breed op rol van meter. Voor 21:bestel is morgen in . Deze zachte en dunne strijkvlieseline wordt gebruikt voor kleine onderdelen van . Opstrijkbaar biasband zwart , ideaal voor het maken van. De stof wordt verkocht per 10cm.

Verkoop van stoffen, fournituren en toebehoren. Deze vlieseline is geschikt voor niet-rekbare stoffen en verkrijgbaar in zwart en wit. Dunne strijkvlieseline.


Plak en vouw om - zwart tailleband 25. Kleur: Maak uw keuze, 000- zwart , 800- wit. Aantal: Totaal (incl BTW): 95. Elastische vlieseline voor elastische stoffen, tricots enz.

Er zijn coupeuses die niets anders willen gebruiken! Strijkvlieseline Zwart 7. Jeans reparatie doek ( zwart ). Voor het repareren van gaten in kleding met de strijkbout. Deze plakvlieseline heeft een egale plaklaag en is qua dikte te vergelijken met een H200.


Dit artikel kan alleen worden verstuurd als pakketpost € tot 10. Leverbaar in wit of zwart. Bij bestelling kleur in het . Reparatiedoek is geschikt voor het repareren van kleding, tentdoek en huishoudtextiel. Zonder te naaien, gewoon door het op de stoffen ondergrond te strijken. Het kan gebruikt worden met medium en stevige stof, vilt, enz.


Goedkope Zwarte gordijnen kopen? Bestel online jouw Zwarte gordijnen uit een groot assortiment Beste deals online. Ze zijn erg lang, maar gemakkelijk in te korten door middel van strijkvlieseline. Het sky zwart vtwonen kant-en klaar gordijn zorgt bijvoorbeeld .

Hij is geschikt voor dunne tot middelzware stoffen en je kunt er alle panden, beleggen en kragen mee . Ze kunnen wel worden opgestreken, maar dan met behulp van strijkvlieseline of strijkband. Armsgatbies (schuin knippen) 42- . Stik tot in de naad van de . Een zwart , klein hartje dat je kunt plaatsen op de raamdecoratie, maar. Deze pin is ontdekt door Jacqueline van de Werken.


Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. De lengte is eenvoudig in te korten door middel van strijkvlieseline (een kleefband), . Medium dikte merkloze strijkvlieseline voorverpakt in pakjes van 2m50. De dikte is vergelijkbaar met H2van vlieseline. Miniature 1Scale jewelled Mesh Evening by heirloomsbysusanh. Sierelastiek 12mm Zwart.


De onderkant van het gordijn is afgewerkt met strijkvlieseline , waarmee u het. Verduisterend gordijn Zwart. Aan de onderkant is het gordijn afgewerkt met een strijkvlieseline. Want zwart is een krachtige als het gaat om contouren. Showtec Pipe and drape doek 300x400cm zwart molton.


Speciale prijs € € 69. Sulky Super strong 50X1M ( Zwart ).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts