vrijdag 24 november 2017

Waterschade vloer verzekering

Waterschade is één van de standaarddekkingen in je inboedelverzekering. Dat betekent dat ook de meest eenvoudige . De verzekering keert echter uitsluitend uit wanneer het ontstaan van de lekkage niet je. Wij hebben door waterschade nu een rotte vloer. Welke verzekering komt hier dan voor tussen?


Water in de vloer door een lekkende kraan. Een zware regenbui zorgt voor een ondergelopen kelder. De zolder staat blank door een kapotte afvoerpijp van de . Lekkage badkamer verzekering - Of je woonverzekering de schade als gevolg. Hieronder vallen de muren, het plafond en de vloer van alle ruimtes in het huis, . Het spreekt voor zich dat een dergelijke verzekering moet worden afgesloten voordat aan het.


Gelukkig, u heeft een inboedelverzekering afgesloten! Dit betekent dat u zo weer een nieuwe vloer kunt . Licht niet alleen uw verzekeraar in, ook uw contra expert voor écht de juiste uitkering. Ik heb daarop de schade aan de vloer gemeld aan Interpolis, maar omdat de vloer. Verzekeringen doen altijd moeilijk , soms wel terecht.


Nu hebben wij waterschade in de keuken doordat we lekkage. Nu zegt de verzekering dat na jaar de vloer is afgeschreven en wij nog maar . Voor waterschade kun je terecht bij je woonhuisverzekering. Uw houten vloer trek hierdoor krom en moet worden vervangen. Bijvoorbeeld als je houten vloer kromtrekt of je laptop, tv en.


Wat moet je doen bij waterschade en hoe ben je eigenlijk verzekerd ? Op die manier kan Univé u het best hulp . Verzeker jouw bezittingen en eigen woning tegen waterschade. Een verzekering tegen waterschade is geen overbodige luxe. In de meeste gevallen ben je via onze woonverzekeringen goed beschermd tegen schade door water. De spullen in je woning zijn verzekerd met.


Denk aan ondergelopen kelders of natte vloeren in de woonkamer. In onze cijfers zien we bij woonverzekeringen schade door water of neerslag het meest . Ineens staat uw vloer in de gang onder water, het parket bolt op en ook op de muren. Deze verzekeringen dekken doorgaans de gevolgen van waterschade.


Bij waterschade denkt men vaak aan een gesprongen leiding. Dit geldt ook voor een andere wand- of vloerafwerking die waterdicht hoort te zijn. Omdat laminaat gevoelig is voor vocht kan door waterschade de vloer onherstelbaar. Dan kunt u dit bedrag bij uw verzekering indienen.


Neem contact op met uw verzekering Heeft u een inboedel of opstalverzekering? Dan valt waterschade onder de dekking. Informeer bij uw verzekering naar de . Veelal kunt u de schade claimen op uw woonhuisverzekering of inboedelverzekering. Dit kunt u verzekeren met de opstalverzekering van OHRA, ook wel.


Dus je meubels, gordijnen, zwevende parketvloer , maar ook waardevolle spullen zoals.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts