woensdag 29 november 2017

Fiets bidon met naam

Ontwerp zelf je eigen bidon ! Je kan je bidon helemaal zelf samenstellen. Met je eigen naam en foto! Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. Bidon met naam laten bedrukken?


Super gave bidons met naam opdruk.

Kies snel je eigen bidon met naam en personaliseer deze helemaal . Mooi kado voor alle sportievelingen, ook handig om mee naar school of het werk te nemen! Een bidon bedrukken met logo vormt een uitstekend relatiegeschenk. Diverse bidons met bedrukking. Op deze manier maakt u effectief gebruik van bedrukte bidons als promotiemiddel.


Laat uw bidon met naam of logo bedrukken in allerlei verschillende soorten, . U kunt het gebruiken voor. Ook zijn de bidons ideaal om te laten bedrukken met een logo, naam of andere opdruk. Main Sales biedt bidons in alle soorten en maten.

Zo bieden we metalen drinkflessen met karabijnhaken die ideaal zijn voor outdoor promotie. Want voorzien van een oersterke bidon met naam ben je niet alleen God van de. Om uw relatiegeschenk kracht bij te zetten, biedt Zintuig u de mogelijkheid om uw bidons of drinkflessen te bedrukken met een logo. Fiets bidons koop je eenvoudig online bij bol. Laat een bidon bedrukken met uw bedrijfsgegevens en vergroot zo op eenvoudige wijze uw naamsbekendheid.


Transparante bidon (4ml). Sport bidon met draagring (8ml). Voor jezelf of voor het hele team te bestellen. Beschikbaar in negen verschillende kleuren. Drinkflessen of bidons bedrukken om uw bedrijf te promoten?


Tijdens wandelingen, fietstochten en andere sportieve activiteiten zal uw bedrijfsnaam opvallen en een . Bij dit aantal doen we graag een persoonlijk voorstel, vraag hiervoor een vrijblijvende offerte aan! Lifestraw go 2-stage bidon met geïntegreerd. Indien in bezit transpondernummer: uur individueel: Naam. Fietsen , accessoires en kledij, dat . Op zoek naar een unieke drinkbus met uw eigen foto en tekst? Bestel hier een aluminium drinkfles met eigen ontwerp!


Wij hebben een brede collectie aan drinkflessen en bidons in de kleur oranje.

Een duurzaam, handig en origineel . Losse lange drinktuit en deksel voor op een bidon. Hoeveel bidons moet ik meenemen tijdens een fietsrit ? Geen wielrenner kan zonder drinken tijdens een fietsrit. Omdat BBB-medewerkers iedere dag zelf op de fiets zitten, weten ze waarover ze het hebben.


Daarom ontwikkelen en produceren ze bidons die gemakkelijk te. Altijd en overal goede hydratatie? In een bidon neemt u handig water of sportdrank mee op de fiets. Profile Van Oudenaarden De Fietsspecialist. Topeak bidonhouder Modula JavaSlim Cage, instelbare bovenkant.


Union bidonhouder WBC-zwart. Leuk voor tijdens het sporten, bijvoorbeeld tijdens het fietsen , hardlopen maar . Wie kent de bidon niet, de voetballertjes op zaterdag of het fietsclubje ? Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Wie weet waar ik in een kleine oplage (ca stuks) eigen bidons kan laten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts