vrijdag 17 november 2017

Kahrs parket

Kährs parket wordt door heel Nederland geleverd en gelegd. Vloerenhuis Putten heeft een grote voorrraad en vele voorbeelden in de . De vloeren van Kährs beschikken over een WoodLoc leg- systeem. Robuuste uitstraling dankzij een handmatige . Door onze fabriek zijn wij instaat, elke denkbare parketvloer te fabriceren en te. Het merk is niet voor niks de grootste parketfabrikant in Europa!


U kunt ze zien bij ons in onze toonzaal. Kährs lamelparket levert al meer dan 1jaar kwaliteit en een breed assortiment. De constructie is procent stabieler dan massieve vloeren. Deze pin is ontdekt door Birgir Thorarinsson.


Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Hout: Brown Maple stroken. Kahrs Linnea fineerparket. Afwerking: natuurgedroogde olie.


Bijzonderheden: delen zijn voorzien van clickverbinding en daardoor . In open envelop zonder postzegel aan Uniska Parket. Met een toplaag die in de . Breng sfeer in uw interieur met een Kährs vloer. Kährs is een Zweedse fabrikant van kwaliteitsparket met een uniek Woodloc leg-systeem.


Kährs Linnea is wereldwijd de eerste hardhoutvloer met het gepatenteerde en lijmvrije Woodloc verbindingssysteem. Aangenaam voor het oog . Ook over het zelf leggen van parket vindt u alle informatie. Als u de bon opstuurt, krijgt u het parketboek gratis thuisgestuurd.


Het Scandinavische merk heeft een aansprekende collectie, . Alles over Parket Het parketboek vertelt u alles over de grote collectie. Kjente merkevarer fra kvalitetsleverandører som Kährs , Parador, Tarkett, Parla, Almedalsgolv. Vi har 60-forskjellige typer gulv på lager, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts