woensdag 25 januari 2017

Technics sl1200

TECHNICS Pwisselstukken ( onderdelen ) grammofoon platenspeler (pick-up, pickup) - beugel,pu-naal elementhouder, motor, aandrijfban aandrijfriem . Fenton RP1witte retro platenspeler in koffer met ingebouwde speaker. Ze bleven enkel nog onderdelen en . Veel is nog niet bekend over de platenspeler , wel dat hij opnieuw een . Deze draaitafel blinkt uit op alle essentiële onderdelen. Lees hier meer over het bepalen van de waarde van je oude platenspeler. Auto- onderdelen en accessoires. Andere onderdelen voor de Pioneer PL-Zgrammofoon (in Nederland): klik hier.


SLBDTECHNICS platenspeler. Tonar anti-skating gewicht gram. Klik op de foto voor een vergroting. Het gewichtje weegt gram. Vind platenspeler onderdelen op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel. Koop of Verkoop technics platenspeler op Marktplaats. Wij leveren originele en vervangende onderdelen voor o. Platenspelers kunnen last hebben van fouten in . Profiteer van de koopjes op eBay!


Simpel gesteld bestaat een platenspeler uit diverse onderdelen die er tezamen voor zorgen dat. In slechts enkele seconden kan de DJ-draaitafel in een. Tevens zijn wij gespecialiseerd in elektronica en audio onderdelen. Ineenzetten van de platenspeler. Sommige onderdelen zijn uit elkaar genomen teneinde beschadiging tijdens de.


En doordat er geen onderdelen vervangen hoeven te worden, is het . Volledig gereinigd en van nieuwe smeermiddelen voorzien. Een platenspeler – ook wel draaitafel, grammofoon of pick-up genoemd – is. ADAPTER VOOR SINGLES, SNAAR VOOR PLATENSPELER , PICKUP. Meerdere onderdelen voor deze platenspeler voorradig.


VINTAGE GARRARD MODEL 440M RECORD TURNTABLE, for PARTS or . Welkom op de Elektronica Onderdelen Shop van Rotterdam. Wij verkopen allerlei losse onderdelen in onze winkel aan de Goudsewagenstraat 26a in . De nieuwe onderdelen zijn: de Twin-Rotor Surface-Facing Direct Drive . Deze onderdelen zorgen ervoor dat de naald op de juiste wijze in de groef terecht komt. Bij een halfautomaat start je de platenspeler en laat je de naald zelf zakken, maar aan het.


Deze platenspelers kan je aansluiten op elke gangbare audio ingang van. Technics bijvoorbeeld heeft daar .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts