donderdag 26 januari 2017

Reparatie bidon

De BBB gereedschapscollectie biedt nog steeds gereedschap voor iedereen. Van de ervaren fietsmonteur tot een fietser die gereedschap zoekt dat hem door. Gereedschapbidon voor in je bidonhouder. Perfect om je binnenban gereedschap, CO2-pomp, etc.


Duurzaam composietmateriaal. Wij gebruiken cookies om het winkelen nog makkelijker en persoonlijker te maken.

Met deze cookies kunnen wij en derde partijen informatie over jou . Wij zijn momenteel gesloten. Eigenlijk wil ik een gereedschapsbidon die exact op mijn andere bidon lijkt ( onderzijde bree smal halsje eraan en bovenzijde breed). Hier hebben merken slim op ingespeeld door een bidon te. Past in de meeste bidonhouders ook van andere merken.


We streven er naar om onderdelen en fietsen uit voorraad te leveren en dat reparaties altijd zo snel mogelijk worden uitgevoerd. Bidon voor het opbergen van je gereedschap. Zeer handig om je gereedschap mee te nemen . Andere klanten kochten ook.

Cyclon Tyre Repair Gel 75ml. GEREEDSCHAPSBIDON VAN 7ML VOOR FIETSEN aan €9. Tijdens verkeerde montage, een valpartij of door corrosie kunnen de aluminium schroefdraad nokjes (blindklinkmoeren) waarop de bidonhouder gemonteerd zit. Bidon PBO 7ml - zwart transparant (op kaart).


Bidon Survival kit met pomp en reparatieset. Hallo Ik heb een oude bidon waar een vervelende geur uit komt. Terug naar “Technische vragen, reparatie en restauratie”. De zeer robuuste en tegelijkertijd lichte bidonhouders omsluiten alle gangbare bidons veilig en stevig op de meest uitdagende ondergronden.


Handige Bidon om je binnenband ,multi tool ,bandenlichters ,ect ¶ÿin op te bergen. Fietsaccu revisie Bidon Accu 36V 13Ah li-ion Revisie van uw bottle model fietsaccu. Nieuw binnenwerk voor uw huidige accu met een capaciteit van 13Ah. Heb je een specifiek probleem aan je fiets of een speciaal verzoek?


Wij adviseren en pakken aan! In onze winkel ben je van harte welkom . Bidonhouders vind je bij bicyclespot. De beste Bidons vind je op bicyclespot. Mirage bidon 600cc roze.


Op voorraad in de webshop. Roerade Fietsen en Reparaties.

Polisport bidon voor gereedschap, kun je eenvoudig een extra binnenbandje, . Om een bidon of een fles vast te maken zodat je kunt drinken terwijl je traint. SD Lange drinktuit voor bidon. Losse lange drinktuit en deksel voor op een bidon. Makkelijk om met helm op wat te drinken.


LET OP: Het is een losse tuit zonder . Topeak bidonhouder Shuttle Cage AL zwart,Lichte en sterke bidonhouder. Gemaakt uit een stuk aluminium buis. Een bidon krijgt snel aanslag aan de binnenzijde, wordt muffig en is vaak moeilijk.


Een goede reparatie -standaard is duur en aan haken met kettingen aan . Maakt u lange tochten op de fiets? Dan is een bidon wel zo aangenaam! Wij hebben een groot assortiment bidons en bijbehorende bidonhouderklem. U bevindt zich hier: Klamerfietsen.


Klik dan hier, bestel en heb ze morgen al in huis!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts