vrijdag 20 januari 2017

Iphone van glas

Zorg ervoor dat de achterkant van uw iPhone beschermd wordt tegen schade van buitenaf met deze krachtige achterkant protector. Het keiharde glas is bestand . Apple zou voornemens zijn de iPhone Plus te voorzien van een glazen achterkant , in plaats van het aluminum dat nu gebruikt wordt voor de apparaten. Achterkant iPhone 4s Vervangen.


Smartphonerepairservice heeft zowel witte als zwarte back panels voor de iPhone 4s in het assortiment. U wilt een snelle en betaalbare iPhone Reparatie in de omgeving van Hoorn? U krijgt een gratis bescherm glas bij een iPhone scherm reparatie als u aangeeft dat u via onze website komt. De protector is vervaardigd van ijzersterk glas en . Is uw achterkant van uw iPhone dusdanig ingedeukt dat hij toe is aan vernieuwing? Maak een afspraak of kom langs in een van onze vestigingen.


Screenprotector in goudkleur van tempered glas met hardheidsklasse 9H+. Zowel de voor- als achterkant. Uw telefoon blijft optimaal beschermd . Deze screenprotector is . Hierbij zet ik mijn Iphone 64gb te koop wegens aankoop .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts