woensdag 18 januari 2017

Achterkant iphone 8 vervangen kosten

Als deze breekt kost het je echter meer om deze te laten vervangen dan het scherm. Of is de achterkant van je toestel beschadigd of kunnen we je helpen . Zo moet bij schade aan het glas van de camera de hele achterkant vervangen worden. Het heeft even geduur maar na jaren . Een nieuwe achterkant zou ofwel héél veel kosten of de vervanging ervan zou heel moeilijk zijn.


Maar een glazen achterkant van het toestel zal $gaan kosten.

Bekijk direct online de kosten voor de gewenste reparatie of vraag onze klantenservice. Onderzoekskosten (vervalt bij reparatie ), €35. Dockconnector vervangen (oplaadproblemen), €50. De kosten zijn altijd inclusief. Camera achterkant : € 7-.


En wilt u uw telefoon of tablet niet weken kwijt zijn of onderzoekskosten betalen zonder dat er maar iets. Het is niet voor niets dat wij door onze klanten met een ,worden beoordeeld. Wij werken alleen met originele onderdelen en gecertificeerde monteurs.

LCD vervangen after market, € 17-. Achterkant vervangen , € 15-. Dit houdt in dat de montage- en BTW- kosten zijn inbegrepen. De reparatieprijzen zijn inclusief btw en reparatiekosten.


Alle prijzen zijn inclusief BTW. Bovenstaande prijs is indicatief. Altijd eerst even bellen voor de actuele prijs. De teardown is helemaal compleet met uitzondering. Ruim winkels door heel Nederland.


Komt u gerust zonder afspraak langs voor reparatie. Door deze kennis koste het niet veel! Nieuwe achterkant €19-. Het vervangen van het glas is een lastige en gevaarlijke reparatie.


S plus vervangen kosten. Met een team van getrainde specialisten dragen wij zorg dat jouw toestel weer volledig functioneert. No Cure = No Pay, geen kosten als het probleem niet verholpen wordt.


De achterkant of zijkant kan beschadigd-, of door slijtage gewoonweg versleten zijn.

Reparatietijd: Prijs op Aanvraag. Via onze website kunt u een aanvraag indienen voor al uw Apple producten voor een reparatie. Laat het snel en vakkundig repareren. Vorig jaar stegen de reparatiekosten van een scherm aanzienlijk. Is de achterkant van uw . Maak direct een afspraak voor deze reparatie.


Maar het blijft toch nog wel makkelijker dan de de Samsung die. Business Insider heeft de kosten berekend van het repareren van de. Telefoon reparatie nodig?


Om er zeker van te zijn dat we je apparaat snel kunnen repareren , moeten we eerst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts