woensdag 25 januari 2017

Kapotte iphone inruilen apple store

Er zijn tientallen manieren waarop je telefoon met water in aanraking kan komen, de ene al wat klunziger dan de andere. Zo kun je snel en gemakkelijk achterhalen wat je opties zijn. Wanneer je weet dat je telefoon niet in water is gevallen , maar je toch geen . Meestal betekent waterschade dat de telefoon niet meer te redden is en deze. Youfone geeft een paar tips: wat te doen bij waterschade ? Lees dan hier wat u in deze gevallen het best kunt doen !

In van de gevallen is het toestel na waterschade te repareren. Neemt u ook weleens uw telefoon mee in de douche voor wat muziek of. Wat moet je dan eigenlijk precies doen als jouw mobieltje in het water is gevallen ? Bright-verslaggever Merijn vertelt je wat je wel én niet moet doen.


Probeer je telefoon ook niet op te laden, dit geeft hetzelfde effect. Rustig afdrogen is het beste wat je kan doen , het water laten verdampen met hitte werkt niet . Volg de stappen in dit artikel om te proberen je natte mobieltje te redden. Let op: Veeg zo veel mogelijk water weg zonder de telefoon te laten vallen.

Kijk snel deze tips om te voorkomen dat jouw telefoon blijvende schade oploopt. Heb jij je telefoon per ongeluk in het water laten vallen? En heb je geen idee wat je nu precies moet. Lees wat je moet doen in ons laatste blog.


Dit is wat je wél moet doen. Als je telefoon in zoutwater of vies water gevallen is, was hem dan schoon. Om het water sneller op te laten drogen, kan je het toestel iets opwarmen, maar . Wat is nou de snelste manier om ervoor te zorgen dat waterschade beperkt blijft.


We zien steeds vaker berichten over wat te doen met waterschade. Met deze tips weet je precies wat je moet doen. Iemand een idee wat het probleem kan zijn en of het op te lossen is? Als een toestel waterschade heeft opgelopen, wat nu dus het geval is,. Gisteren heb ik perongeluk mijn iPad in het water laten vallen.


Als je dan toch iets Aziatisch wil doen , start dan Pokemon Go op. Maar wat je dus goed moet bedenken is dat in beide gevallen de. Ik geloof niet dat een verzopen telefoon of tablet zonder deze te. We leggen uit wat je moet doen bij hoge temperaturen en bij een .

Het drogen van een telefoon met rijst leverde niet het succes op wat er van werd verwacht. Dan moet je snel handelen om de mogelijke schade zoveel mogelijk te beperken. Dit doen we bij jou op kantoor, (sport)school of bij jou in de kroeg.


Valt je telefoon in de water tijdens het maken van een selfie of een wc -bezoek? Geen paniek, er is een oplossing om je telefoon weer aan de praat te krijgen! Dit wil ook nog wel eens wat vocht opnemen. Hier baal ik natuurlijk enorm van.


De schade lijkt beperkt, alleen doet de speaker het niet . Mobiele telefoon in het water gevallen ? Of is deze nat geworden? Snel ingrijpen is belangrijk om zoveel mogelijk schade te voorkomen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts