zondag 1 maart 2015

Mobiel reparatie rotterdam

Wij voeren alle reparaties uit voor de iphone en de iphone 6s. Scherm reparatie originele kwaliteit, €4-. Iphone Reparaties, Schermreparatie.


Zit u met een gebarsten iPhone scherm ? Zoekt u een oplossing om uw belangrijke bestanden te backuppen? Of wil u een beter draadloos netwerk? Is uw iPhone scherm gebarsten of beschadig reageert het scherm niet of niet.


Laat de iPhone achterkant dan vervangen door een nieuw exemplaar. Frontglas- scherm AAA+ reparatie. Of het nou gaat om het scherm , een kapotte speaker of een iPhone die niet meer (goed) wil.


Op uw iPhone reparatie krijgt u altijd maanden garantie. Omdat wij van iPhone Service Limburg je graag zo snel mogelijk helpen met het vervangen het scherm , accu of bijvoorbeeld de camera, kun je kiezen voor de . Of het nu gaat om een gebroken scherm of problemen met je accu,. Telecombinatie Amersfoort biedt directe reparatie aan voor je iPhone 6. Voor scherm reparatie of batterij problemen bel ons op 0088.


Alle prijzen zijn inclusief reparatiekosten en BTW. Dit is een uniek scherm met de kwaliteit van een origineel scherm , maar met de prijs van een . Geen probleem, laat je iPhone glas vervangen door The Fixables in Amsterdam. We zorgen ervoor dat je binnen no time weer buiten staat met een iPhone die .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts